Skip to main content

TVR plăteşte 150.000 de euro pentru trei luni de "Politică şi delicateţuri", emisiunea de duminică a lui Dinescu

 
Mircea Dinescu şi Jonathan Phang - Travel Channel
Mircea Dinescu şi Jonathan Phang - Travel Channel

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Publicitate

"150.000 de euro costă trei luni în grilă un show de folclor difuzat duminica de TVR 1", a declarat în faţa membrilor CNA Adrian Bucur, prezentatorul Jurnalului de ştiri de la TVR şi membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române.

Emisiunea costisitoare de care vorbea Adrian Bucur este "Politică şi delicateţuri", un show realizat de poetul Mircea Dinescu, în calitate de colaborator al TVR.

Adrian Bucur a subliniat că suma de 150.000 de euro nu se justifică pentru o emisiune care obţine audienţe sub media postului.

Pe lângă emisiunea de duminică, Mircea Dinescu moderează şi un talk-show săptămânal, în prime time, la TVR 2, emsiune în care abordează subiecte politice.

În şedinţa CNA de astăzi, câţiva membri ai Consililui de Administraţie al TVR au ridicat problema colaboratorilor externi ai postului public care au contracte costisitoare pentru bugetul Televiziunii Române, care se află oricum într-o situaţie dificilă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Ionescu Bogdan Ionescu
    Toate emisiunile enumerate de tine sunt la posturi comerciale. Pe cele de la TVR le platim noi. Persoanele fizice 8 lei/luna si firmele 80 lei/luna...asta e diferenta...
  • Duhneste.... Duhneste....
    Derbedeul national "fa-te ca lucrezi", ajuns acum si filozof cu lautari , livreaza deepthroat si rimjob pentru intregul popor care sta cu balele pana la genunchi si consuma coregrafia securistoida - In acest caz Tanase e un infractor mai mare ca Dinescu.....
  • Adi Adi
    Dna Nadia, prefer emisiunile lui Dinescu și Iaru decât Măruți, Ghergi sau alți tabloizi siropoși. Și, te asigur, Dinescu nu ia 6000 de euro pe ediție.
  • Gicu Gicu
    Livia Pila ne provoaca Mila . Te zbati, injuri pe la colturi, tipi prin carciumi, dar tot nu ai sa mai pupi emisiune Liviulica nici dupa plecarea lui Tanase. Soarta ti-ai decis-o cand ai muscat mainile care te-au hranit ani de zile.
  • nadia nitov nadia nitov
    banii se duc direct in buzunarele lui dinescu si la cel mai sumar calcul tot revin 6000 de euro per editie, asa a e scump! nu danseaza nimeni in ploaie, nu are costume de epoca cusute manual si nici vreo tarasenie extraterestra care sa scoata flacari. montajul, sunetul, imaginea sunt platite separat de tvr sub clasica forma numita salariu, deci nu se pun. ca doar n-o veni cu oameni din afara sa-si faca emisiunile. e scump fara doar si poate dar tot atat de adevarat e ca mai bine un dinescu scump decat o parasuta expirata, un peste nervos sau un mardeias bubos. dinescu o fi lacom dar are haz si un vocabular placut urechilor celor care au mai citit o carte. mai bine dinescu decat ce ofera restul televiziunilor.
  • Livia Pila Livia Pila
    Dinescu, Nistorescu, Avram- adica oamenii lui Tanase- nu fac defel audienta. Cititi articolul Sandei Visan de pe adevarul.ro si veti vedea ce tun dau acesti indivizi TVR. Tanase trebuie sa plateasca penal pentru abuzurile sale.
  • Andrei Andrei
    Daca face audienta buna si-si merita banii, atunci e ok, dar daca nu face audienta, iar banii sunt aruncati in vant, atunci trebuie sa scoata Tanase banii din buzunarul lui.
  • Livia Pila Livia Pila
    Rinocerule, tu tot iti schimbi numele parca nu as sti ca esti STELIAN TANASE. Un individ pe faras. Adio, Tanase!
  • cucu cucu
    Ati uitat emisiunea Tanase si Dinescu ? Imparteau bani lui Vantu acum ai impart pe ai nostri
  • Pandele Pandele
    Sunt curios cati din cei care critica aici chiar au vazut o emisiune cu delicateturile lui Dinescu.
    Adica daca stiu despre ce vorbesc.
    In alta ordine de idei, daca Bucur e platit fie si cu 5 RON pe trimestru de catre TVR, este o groaznica risipa de bani pentru cineva care nu stie daca si unde se pune cratima.
  • rinoceru' rinoceru'
    Livia Pila, scuteste-ne de aberatiile tale. Emisiunile lui Dinescu si Iaru sunt cele mai bune din grilele TVR in ultimii zece ani. Poate nu ai cum sa intelegi fenomenul media dar asta e realitatea. La pilmbare in Delta cu toti guvernaricii care au pareri despre tot si toate.
  • Adi Adi
    Sunteți nedrepți. Emisiunile lui Iaru și Dinescu sunt cele mai bune emisiuni aduse noi la TVR. Eu la orele alea mă uit pe TVR. Apoi, 150.000 de euro pe care ”îi ia” Dinescu, nu-i ia Dinescu. Este producția pentru ambele emisiuni, plus că include și TVA-ul. Iese mai puțin de 2000 de euro pe emisiune, bani din care sunt plătiți și alți oameni decît Dinescu (sunet, îmagine, montaj etc.)
  • Livia Pila Livia Pila
    Pai numai pentru asta ar trebui dat afara numitul Tanase Stelian!
  • irina irina
    multumesc
  • irina irina
    De ce mi-ati sters comentariul? Nu am spus nimic indecent.

Trimite un comentariu

sus