Skip to main content

Universal Channel va difuza începând de vineri ultimul sezon din Dexter

 
Dexter
Dexter

DexterUniversal Channel va difuza începând de vineri sezonul opt al serialului Dexter. Ultimul sezon al cunoscutului serial va debuta cu două episoade, la ora 00:00.

Publicitate

Despre noul sezon Dexter

Serialul începe la şase luni de la uciderea lui LaGuerta, când Dexter încă are probleme în a-şi administra viaţa în postura de frate, tătic şi ucigaş în serie. În timp ce Deb se chinuie în legătură cu consecinţele acţiunilor sale, o femeie misterioasă colaborează cu Miami Metro, oferind poliţiei informaţii la prima mână despre trecutul lui Dexter.

Sezonul al optulea din Dexter este şi ultimul. În rolul principal apare Michael C. Hall, alături de care mai joacă Jennifer Carpenter, Desmond Harrington, C.S. Lee, Aimee Garcia, David Zayas şi James Remar.

Invitaţi speciali în acest sezon sunt Charlotte Rampling, în rolul Dr. Evelyn Vogel şi Yvonne Strahovski, în rolul lui Hannah McKay.

Serialul în urmăreşte pe Dexter (Michael C. Hall), care lucrează pentru Miami Metro Police Department (o organizaţie fictivă, inspirată de Miami-Dade Police Department, existentă în realitate), care duce, în acelaşi timp, şi o viaţă secretă, pe cea a unui criminal în serie. Acţiunea serialului este plasată în Miami. Primul sezon al serialului a avut la bază romanul Darkly Dreaming Dexter, scris de Jeff Lindsay şi adaptat pentru televiziune de James Manos, Jr., care semnează primul episod.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus