Skip to main content

Vechii MasterChefi se războiesc cu noii MasterChefi. Începe Hell's Kitchen cu Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu

 
Hell's MasterChef
Hell's MasterChef

Hell's MasterChefHell's Kitchen, cel mai nou show culinar de la Antena 1, debutează luni, într-o confruntare directă cu MasterChef.

Publicitate

Astfel, foştii MasterChefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, care au intrat recent în echipa Antenei 1, vor intra în direct în bătălia audienţei împotriva noilor MasterChefi de la Pro TV, Foa, Patrizia Paglieri şi Adrian Hădean.

Ambele emisiuni culinare sunt programte luni de la ora 20.30.

Dacă MasterChef pune la bătaie un premiu în valoare de 50.000 de euro, emisiunea de la Antena 1 a ridicat miza la 80.000 de euro, pentru marele câştigător.

Debutul noului sezon MasterChef, care a avut loc la începutul acestei săptămâni, i-a adus postului Pro TV poziţia de lider în topul audienţei, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La nivelul întregii ţări, aproape 1,5 milioane de români s-au uitat la prima ediţie MasterChef, din acest sezon.

AUDIENŢE din arhivă

Anul trecut, MasterChef a fost a patra emisiune de divertisment, după Românii au talent, Vocea României şi Next Star, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Show-ul culinar difuzat de Antena 1, Top Chef, a avut audienţe modeste, clasându-se abia pe cea de-a 30-a poziţie în topul audienţei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    Am incercat sa ma uit la HK aseara dar nu am reusit mai mult de 30 min. Mi s-a parut grotesc, fara sare si piper, un concurs de injuraturi....Si parca e un reality show, care ne arata cum convietuiesc niste concurenti intr-o casa. Nu asta vroiam sa vad. Am schimbat inapoi pe Masterchef unde era ceva agreabil, distractiv. Nu stiu cum o fi formatul HK pw afara dar pe mine nu ma atrage. Prea multe lucruri pacatoase care te incarca negativ. Parintii cu copii nu stiu cum ar putea sa se uite la o astfel de emisiune... Pacat de chefi! A1 i-a stricat si pe ei, la fel cum a facut cu Brenciu si Banica. Parca toate emisiunile sunt ii aceasi tema cu Un show pacatos. Nu cred ca vor reusi sa aduneaudienta cu injuraturi si manele...
  • vlad vlad
    Nu vir alege Antena. Vor alege brandul. Eu nici acum nu stiu cum ii cheama pe juratii Masterchefi, decat asa in mare Scarlatescu, Bontea....
  • alex alex
    Consider ca noul juriu este mult mai ok decat cel anterior. Am lasat un comentariu pe pagina oficiala Masterchef Romania, iar la cateva ore vad pe facebook ca am un mesaj. Nu-mi venea sa cred ca era de la Chef Patrizia Paglieri, care imi multumesc pentru comentariu si imi ura o zi buna. Chiar am fost uimita, nu ca este cine stie ce vedete, dar simplul fapt ca a stat si a citit toate comentariile de pe pagina oficiala Masterchef Romania si ca ne-a multumit in privat, mi s-a parut ceva wow... Totusi oamenii fiind invati cu vechiul juriu vor alege Antena... deci antena va avea de castigat...

Trimite un comentariu

sus