Skip to main content

VIDEO. Discovery Channel va difuza din octombrie un nou sezon din Dynamo şi magia imposibilului. Vedeta show-ului vine în România

 
DYNAMO
DYNAMO

DYNAMODiscovery Channel va difuza din 20 octombrie un nou sezon al serialului de succes "Dynamo si magia imposibilului". Vedeta emisiunii care a dat şi titlul show-ului de magie, Dynamo, vine la Bucureşti, în luna octombrie, cu ocazia lansării noului sezon.

Publicitate

Noul sezon al emisiunii va avea premiera luni, 20 octombrie, de la ora 22.00, potrivit unui comunicat de presă al Discovery Channel.

In 2011, Dynamo a devenit membru al organizaţiei The Magic Circle, iar in 2012 fost ridicat la rangul de Associate of the Inner Magic Circle, in calitate de Silver Star for Performance.

Concurs pentru întâlnirea cu Dynamo

Fanii celebrului magician se vor putea intrece pentru sansa de a avea o intalnire cu el la Bucuresti, pe 9 octombrie. O serie de competitii bazate pe testarea cunostintelor pe care acestia le au despre Dynamo vor fi organizate in perioada 6-8 octombrie pe pagina de Facebook Discovery Romania si pe alte platforme online.

Promo-ul celui de-al patrulea sezon al emisiunii Dynamo si magia imposibilului

https://www.youtube.com/watch?v=g0PiIGCW30U&feature=youtu.be

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus