Skip to main content

VIDEO. Familia Voiculescu oferă un premiu pentru libertatea presei. Competiţia, lansată de ziua lui Dan Voiculescu

 
premiu libertatea de exprimare
premiu libertatea de exprimare

premiu libertatea de exprimare

Publicitate

Fundaţia Familia Voiculescu a lansat ieri, chiar de ziua lui Dan Voiculescu, „Premiul pentru Libertatea Presei”. „Premiul va fi acordat anual, pe data de 25 septembrie, tuturor celor care luptă cu adevărat pentru libertatea presei, pentru libertatea cuvântului”, a declarat Adrian Ursu în emisiunea Sinteza zilei de aseară.

Competiţia pentru câştigarea trofeului este declarată deschisă pe 25 septembrie, moment în care oricine, fie ca este ziarist, ONG sau politician, orice om care a reuşit să obţină o victorie în care democraţia, libertatea au de câştigat, se pot inscrie pe site-ul  www.premiulibertateapresei.ro trimiţând un mesaj.

50 000 de lei este valoarea premiului pe care Fundaţia Familia Voiculescu o oferă celui care „va reuşi să demonstreze că are curaj, forţă şi determinare pentru a apăra libertatea presei”, anunţă Antena 3.

Raul Gheba, membru al echipei Sector 7, a scris pe pagina sa de Facebook despre asemănările dintre logo-ul premiilor Fundaţiei Familiei Voiculescu cu logo-ul unei alte competiţii jurnalistice, premiile Superscrieri, care se organizează de mai mulţi ani.

Premii logo Superscrieri - Voiculescu

Lansarea a fost însoţită şi de o campanie-teaser, despre care paginademedia.ro a scris zilele trecute, AICI, în care Ion Raţiu, Ocravian Paler şi Martin Luther King vorbesc despre libertate de exprimare.

Teaser Antena 1 - Ion Raţiu

Teaser 2 - Martin Luther King

Teaser 3 - Octavian Paler

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mantou mantou
    Măi Andra şi nu ştiu cum te mai cheamă ,şi toţi ceilalţi : Cum puteţi să acuzaţi aşa fără să judecaţi realitatea .Dacă s'a înregistrat un dezechilibru de sume fie şi bani ,sau greşeli al personalului ce contabilizează sume fel de fel ,este posibil ca dintro eruoare să de'a şi greşeli .Asta se întâmpla în interiorul local al companiei ale instituţiei cuplate .Deci dacă există sume mici sau mari dificit ,se rezolvă în companie sau instituţiile lor .Dificitul dacă îl are îl rezolvă tot ei în interiorul companiei .Nu era cazul să vină justiţiea să scociorască pentru un motiv rău intenţionat .După cum văd eu a fost închis pe nedrept ,chiar pentru o greşeală apt de o pedeapsă este administrativă ,sau recuperarea sumei .Nici decum ani de închisoare .Asta este o răzbunare portocalie în frunte cu Băsescu ,la comandă . Ruşine pentru voi care scriţi atât de anemic cu excepţiea lui Ştefan V. Încă odată ruşine ,deci vă cunosc şi pe voi că aţi înbrăţişat tot cei rău şandramaua băsistă, înpotriva voinţei poporului şi care nimeni nu mai au încredere în şandrama.
  • Maria Maria
    Infractorul acesta notoriu sa dea premiu celor de la Antena 3, care il pupa toata ziua in fund chiar daca nu se mai afla in libertate.
  • ION Cristi ION Cristi
    Turnatorul-escroc-infractor incearca tot felul de subterfugii ca poate, poate va gasi portite sa scape de puscarie. Sa stea acolo nu 13 din pedeapsa ci 10 ani complecti. Merita si mai mult.
  • ANDRA ANDRA
    Cum mai poate acest escroc-securist, acest hot de tara sa mai scoata capul la lumina oferin "premiul pentru libertatea presei" ? Care presa ? Sigur ca cea facuta de Antena 3, in speta de slugile fidele Gadea, Badea, Grecu, Tudor, Stancu, Stoicescu, Dumitrescu, Ciuvica si toata leahta de pupincuristi ai infractorului.
  • Septimiu Septimiu
    Curvele de pe centura dau premiul pentru familistul anului! Ce tare!
  • adi ceausu adi ceausu
    voiculescu, o familie de penibili, comunisti si turnatori
  • nadia nitov nadia nitov
    asa arata sfarsitul lumii: cu diavolul facand pe dumnezeu. :( ce bataie de joc mai mare poate fi un premiul pentru libertatea presei oferit taman de cei care au violat si torturat libertatea presei? :( vine ea si plata karmica.
  • Basarica Basarica
    Scarbos demers
  • pontanacu pontanacu
    Nu ca asta ar fi o noutate, dar turnatorul asta nu are pic de rusine. El are zeci de milioane de euro datorii de platit catre statul pe care l-a furat, are un trust de presa cu ziaristi cumparati, care scriu/vorbesc in promportie de 90% doar la comanda si el da bani pentru libertatea presei. Este ca si cum Hitler ar fi dat premii pentru libertatea evreilor in timp ce-i gaza in lagare. Sau ca si cum Basescu ar da premiu pentru cel care ii gaseste flota.
    Sunt curios cine se va inscrie. Probabil Gadea, ca sa-i mai scada din datorie:)
  • olga tartan olga tartan
    Premiul pentru cine MANANCA MAI MULT ...C... decat BADEA si GADEA.Ati postat acese filmulete, oare stiu cei care vor participa la acest concurs(si vor fi multi ca e foame de bani si poti scrie orice mizerie vorba aia SCRIETI BAIETI, NUMAI SCRIEITI) cine a fost MARTIN LITHER KING pentru afro-americani, dar mai ales stiu cine fost ION RATIU cel cale a luptat pentru o Romanie cu adevarat libera nu sub cizma FSN-ULUI a lui ION ILIESCU(din care se trage PSD).Vor fi viitoarele slugi ale familiei VOICULESCU.POATE II INVATATI PE CANDIDATI SA FACA SI O NOTA INFORMATIVA LA SCURITATE...CE ZICETI DOMNULE VOICULESCU?

Trimite un comentariu

sus