Skip to main content

VIDEO. Rubrică la Dobro Show: “Cum să fii mai gay, să ai prieteni femei”. Dobrovolschi, despre noul matinal: “Nu vrem hăhăială gratuită”

 
Dobrovolschi Unica
Dobrovolschi Unica

Sursa foto: Unica
Sursa foto: Unica

Publicitate

“Nu vrem să cădem în limbaj de autobază, nu vrem hăhăială gratuită”, spune într-un interviu acordat Paginademedia.ro  Mihai Dobrovolschi despre Dobro Show, matinal pe care îl va realiza, începând de lunea viitoare, la postul de Radio Gold FM.

Noi rubrici vor fi incluse în emisiune, iar linia muzicală va fi schimbată, apropiindu-se de Radio Guerrilla. De altfel, se pregăteşte schimbarea direcţiei muzicale pe tot postul Gold FM.

“Sunt tot felul de rubrici şi noi care să ne forţeze să fim mai autentici decât până acum. Să fim mai sinceri între noi”, spune Dobro.

Una dintre acestea: Cum să fii mai gay, să ai prieteni femei. Nicio legătură însă cu partea sexuală, spune Dobrovolschi.

“Este o rubrică în care ne vom explora laturile emoţionale vulnerabile, pentru a îmbunătăţi relaţia bărbaţilor tributari unui patriarhat crud cu femeile. Dar nu va avea nimic sexual”, explică Dobro.

Mihai Dobrovolschi a vorbit cu Paginademedia.ro despre noul matinal, pe care îl va realiza, începând de lunea viitoare, la postul de Radio Gold FM. “Toată emisiunea este rescrisă, nu mai are nicio rubrică veche”, declară Dobrovolschi.

Ce vom auzi la Dobro Show?

“Sunt tot felul de rubrici şi noi care să ne forţeze să fim mai autentici decât până acum. Să fim mai sinceri între noi.”

Adică?

De exemplu, avem o rubrică în care explorăm universuri de ştiri paralele – Paralelelem. O să luăm ştiri ale căror personaje le înlocuim cu noi şi ascultătorii trebuie să ghicească la ce personaje se referă, de fapt ştirea.

Mai avem o rubrică, numită Raionul de-fulare, în care se vor detensiona toate tensiunile dintre noi, fiecare membru al echipei având dreptul să scrie 10 ironii, oricât de crude la adresa celuilalt, cu sămânţă în realitate. “Sămânţa” va fi dată de slăbiciunile celuilalt.

Vom avea şi un interviu rapid, înregistrat cu o zi înainte cu cinci întrebări, cu numele Bate cinciul.

O altă rubrică este PlayHack. Ascultătorii ne vor putea cere să cântăm peste o piesă.

Acestea sunt pe partea de entertainment. Dar emisiunea va conţine şi o parte serioasă şi pertinentă, cu analiză de ştiri, interviuri în direct, invitat în studio. Vrem să aducem în special preponderant personalităţi din zona culturală.

Va mai fi o bucată de ştiinţă destul de puternică, cu informaţii proaspete şi smart. Când vom cita o descoperire, un studiu, o cercetare, o vom cita din jurnalele de ştiinţă direct, cu numele lor, nu cu “cercetătorii britanici”. Ţinem la asta. Avem mai multe variante de nume.

Vrem să participăm foarte activ la promovarea de valori sănătoase şi ne-am angajat, noi între noi, dar şi în faţa conducerii postului, să fim foarte atenţi la derapaje. Nu vrem să cădem în limbaj de autobază, nu vrem hăhăială gratuită, nu ţinem la audienţă mare, ci la o audiţie plăcută.

Glume despre sex?

Ne-am luat angajamentul să nu coborâm limbajul acolo. Luăm sexul ca pe un subiect normal, dar o să-l tratăm într-un mod elegant. Vrem să putem fi ascultaţi în maşină, chiar şi cu copiii sau socrii de faţă.

Vom avea o rubrică “Cum să fii mai gay, să ai prieteni femei”, în care ne vom explora laturile emoţionale vulnerabile, pentru a îmbunătăţi relaţia bărbaţilor tributar unui patriarhat crud cu femeile. Dar nu va avea nimic sexual.

Care va fi echipa?

Prezentatori vom fi tot noi, adică eu, Matei Oprina şi Ciprian Muntele. Vrem să deschidem o poziţie de internship în care vom invita studenţi la jurnalism să petreacă alături de noi, două săptămâni. Să vadă cum e activitatea într-o emisiune de radio.

Va fi vreo schimbare şi la nivel muzical?

Am primit mână liberă la alcăturiea playlistului. Până acum, încercam să ne menţimen cât de cât în linia postului şi ne-am dat seama toţi că nu face bine nimănui.

Va semăna cu Guerrilla?

Va fi exact pe calapodul radio Guerrilla, muzical vorbind.

Când începe?

Va începe luni, de la 7 până la 10.00. În următoarele săptămâni, se lucrează şi la schimbarea întregii direcţii muzicale a Gold FM şi pot să vă asigur că va fi o surpriză extrem de plăcută, dar nu pot spune mai multe. Am îmbunătăţit şi semnalul tehnic, se va simţi mult în emisie.

Un teaser al noii emisiuni, postat pe Youtube:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marinescu marinescu
    E usor sa critici.Omul asta,daca vrea,e si comercial ...
    Ascultandu-l pe Dobro acum 18 ani,m-am indragostit nebuneste de radio,viata schimbandu-mi-se total.Merci,Mihai!Ion Marinescu-RRA.
  • ion ion
    No, ii clar.. mihaiu intra si el pe Gold FM cu emisiunea lui anonima.. Oameni de la gold fm, pregatiti-va, va paste falimentul :)))))
  • GHIOLBAN Razvan GHIOLBAN Razvan
    Bine, ma, voi sunteti mai elevati, altfel, mai high quality, stilati, mai altceva, cititi, originali, implicati si foarte ingamfati. M-am saturat de tipul asta de personaje care vor mereu sa-mi spuna ca ei nu hahaie, ei selecteza cu grija poanta, ei sunt minoritarii cu biblioteca. Plictisitori si ipocriti. Aleg cu sinceritate, dupa lectura din Vladimir Lossky, ghiolbania sincera a radiourilor comerciale. Mai ales emisiunile de dimineata. Ciuda :)
  • Olecu Olecu
    Pardon, 21 nu mai promoveaza subcultura. Au venit Cusurgiii.
  • ion ion
    pai.. daca isi face cuib Mihaiu acolo.. niciodata.. ca o sa il bage si pe asta in gard...
  • CLAUDIU CLAUDIU
    Pe cand Gold FM va emite si in Brasov?
  • Dragos Dragos
    Ce bine ca nu au plecat la kiss sau profm cum se zvonea!
  • dusan dusan
    ...eu sumt mic,TU fa-ma mare!!!
  • ionescu ionescu
    Dobrovolschi, las-o pe aia cu limbajul de autobaza si rubricile enervant de interesante, mai bine ti-ai schimba comportamentul. Daca după doua săptămâni revii la vechiul obicei, de-a veni 3 zile din 5 si atunci cu intrare pe post de la 8.10, atunci mai bine las-o naibii de "radiofoneală ".
    Ps. Matei si Muntele, sunt băieți deștepți si serioși, bravo lor !
  • riky riky
    Hai baietzii ! Ca nu prea mai aveam ce asculta dimineatza. Da-i bataie Dobro . Te asteptam.
  • gogu gogu
    imi pare rau pt. ei ca au ramas tot asa stramtorati.. ar fi meritat mai mult.. Gold fm se poate asculta si pe radio in restul tarii, sau doar pe net?
  • Partz Partz
    No saracie. Io asteptam marea revolutie promisa de Dobro. Nimic? O luma de la capat cu lamentarile?
  • johb johb
    invidiosule!!!!! mori de ciuda!!!!
  • andrew andrew
    In sfarsit va reantoarceti baieti!!!!uraaa!!!!cat v am asteptat!!!
    ION,asta este rautate pura. Dobro este super...dak nu iti convine de ce nu initiezi tu un proiect mai bun? Sau eventual schimba pe zu sau radio 21, posturi care promoveaza subcultura....Baietii sunt prea tari....comportament d romani frustrati si vesnic nemultumiti...si hateri
  • ștefan ștefan
    Și aici trebuia să facă el modificări în playlist

Trimite un comentariu

sus