Skip to main content

Vocea României are un nou coregraf după plecarea baletului Edi Stancu

 
Emil Rengle 2
Emil Rengle 2

Emil Rengle 2

Fost colaborator în trupa de balet a lui Edi Stancu, Emil Rengle devine coregraf al show-ului Vocea României.

Emil Rengle a dansat de-a lungul anilor în cadrul unor show-uri precum Românii au talent, Dansez pentru tine şi Vocea României. În plus, el şi-a perfecţionat tehnicile de dans la şcoli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) şi Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil Rengle a revenit în România pentru a revoluţiona imaginea dansului în ţara noastră. El va urca pe scena de la Vocea României ca principal coregraf şi se va ocupa de noua echipă de balet a emisiunii.

„Atunci când am plecat la studii în străinătate eram hotărât să revin în România şi să împărtăşesc cu cei de aici lucrurile frumoase pe care urma să le descopăr. Sunt extrem de fericit că datorită acestei colaborări voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins că proiectul va fi unul de succes şi că vom face împreună un sezon de neuitat al Vocii României,” a spus Emil Rengle.

El a fost la UNATC, apoi la şcoli de dans internaţionale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles.

El a câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din ţara noastră. A colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi INNA.

Vocea României va fi difuzată în fiecare vineri de la 20:30, începând cu 19 septembrie la PRO TV

Trupa Edi Stancu a părăsit Pro TV pentru Antena 1 în luna iunie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adela33 Adela33
    super ... oricum Edi Stancu se ingrasase ca un purcel ... Bun venit Emil ...abia astept sa vad noile emisiuni marca PRo tv , liderul de audienta si cel mai profesionist post tv SUCCES
  • noName noName
    O vorbă românească spune că ”cimitirul e plin de oameni de neînlocuit”. Și oricum, poate odată și odată se vor deștepta și românii și vor deosebi curvele de profesioniști. A face din pasiune e una și a face doar pentru bani e cu totul altceva.
  • patrick patrick
    deci s-a ajuns la concluzia ca nimeni nu-i de neinlocuit .asa ca

Trimite un comentariu

sus