Skip to main content

15 Octombrie. Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1) vor lansa postul de radio Focus FM la Buzău

 
mic-radio - debanat
mic-radio - debanat

Sursa: debanat.ro
Sursa: debanat.ro

Publicitate

ON AIR. CNA a decis să acorde decizia de autorizare a Focus FM la Buzău, astfel încât poate începe efectiv să emită acest post de radio deţinut de jurnalistul Ion Cristoiu şi de Vlad Pufu, scrie Mediafax.

Societatea Media Grup Production SRL, care îi are ca asociaţi pe Vlad Pufu (51%) şi Ion Cristoiu (49%), a obţinut o licenţă audiovizuală pentru Focus FM la Buzău, la un concurs organizat de CNA în noiembrie 2013.


Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1) au primit aprobarea CNA de a lansa postul de radio Focus FM la Buzău


FACEBOOK VS GOOGLE. Facebook pare sa fi pornit asaltul impotriva gigantului Google in publicitatea online, profitand de avansul spectaculos al conexiunilor mobile la internet care schimba regulile jocului in acest sector, scrie HotNews.ro.

Google isi pastreaza pozitia dominanta pe aceasta piata unde detine cira o treime din veniturile mondiale, dar Facebook si-a dublat cota in doi ani, pentru a atinge 8% in 2014.

Reteaua sociala cu 1,3 miliarde de membri avanseaza mai ales in reclamele mobile: cota sa a crescut de la zero la 20% intre 2011 si 2014. Or acest segment este cel care creste cel mai repede, cu venituri dublate la 36,5 miliarde de dolari in acest an, un sfert din veniturile totale in publicitatea online.
Facebook contra Google: Aparatele mobile conectate la internet relanseaza razboiul publicitatii online


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sahara sahara
    focus fm exista la buzau si emite si in rm.sarat si focsani.
  • kastel kastel
    Este acelasi care emite si in Focsani?
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Noua frecventa Focus FM este de fapt vechea frecventa pierduta in vara 2013 si recastigata la concurs in noiembrie 2013 si repusa in functiune fix a doua zi dupa reobtinerea licentei.

Trimite un comentariu

sus