Skip to main content

16 Octombrie. Rareş Bogdan: Traian Băsescu a uitat în studioul Realitatea dosarul roşu cu documentele legate de ofiţerul acoperit. Nu l-am citit

 
Rares Bogdan si Basescu
Rares Bogdan si Basescu

Rares Bogdan si BasescuSURPRIZĂ. Realizatorul TV Rares Bogdan a afirmat ca presedintele Traian Băsescu a uitat in studioul Realitatea un dosar rosu in care avea mai multe documente pe care le-a prezentat atunci cand l-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost spion SIE, scrie HotNews.ro.

"Va dau o informatie in exclusivitate: presedintele si-a uitat in studioul Realitatea file din dosarul rosu in care a adus documentele pe care le-ati vazut in direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, si i le-a dat. Traian Basescu mi-a mai spus dupa emisiune ca se simte usurat", a declarat Rares Bogdan pentru Ziua de Cluj.

Acesta a sustinut ca nu stia ca Traian Basescu va prezenta in emisiunea sa acuzatiile legate de colaborarea lui Victor Ponta cu serviciul de informatii externe.


Rareş Bogdan: Traian Băsescu a uitat în studioul Realitatea dosarul roşu cu documentele legate de ofiţerul acoperit. Nu l-am citit


CENZURĂ. Site-ul postului BBC era blocat miercuri în China, la câteva ore după difuzarea unei înregistrări video care arată poliţişti din Hong Kong agresând un manifestat prodemocraţie, în contextul în care Beijingul îşi consolidează controlul asupra presei şi Internetului, scrie Mediafax, care citează AFP.
Este pentru prima oară când site-ul grupului media britanic este în totalitate blocat în China, din decembrie 2010, când nu a putut fi accesat mai multe zile, atât în timpul, cât şi după ceremonia de atribuire a Premiului Nobel pentru Pace disidentului chinez Liu Xiaobo.
China a blocat site-ul BBC, după relatările cu privire la manifestaţiile din Hong Kong


NOI SERVICII. HBO a anuntat ca vrea sa ofere, incepand din anul 2015, un serviciu separat de streaming online, la care sa poti viziona programele retelei de entertainment printr-un abonament care sa fie vandut independent de serviciul actual pe care il ofera pe televiziune, scrie HotNews.ro.
Prin aceasta miscare, care va fi disponibila la inceput dor pentru clientii din SUA, HBO va musca din piata retelei online Netflix.
Seful HBO Richard Plepler a facut acest anunt la o adunare a actionarilor companiei-mama Time Warner.
HBO vrea sa vanda abonamente pentru continut online separat de TV​

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parerea mea parerea mea
    Rares draga,
    Foile au fost "uitate" intentionat, ca sa le vedeti voi si sa le dati pe post. Eu cred ca ai vazut ce scrie pe ele- la fel si Gusa, dar ati decis ca nu vreti sa va bagati.
    Basescu nu putrea fi acuzat de dezvaluirea unor informatii, eventual de neglijenta, iar voi ati gasit niste foi pe care le-ati publicat- daca nu scria "secret de stat/servici" pe ele, nu aveati nicio vina.

Trimite un comentariu

sus