Skip to main content

6 Octombrie. Zenith România: Amenzile date unui număr de 11 agenţii de media - o decizie care "profanează exact principiile" pe care Consiliul Concurenţei ar trebui să le apere

 
Screen Shot 2014-10-06 at 9.15.44 AM
Screen Shot 2014-10-06 at 9.15.44 AM

Screen Shot 2014-10-06 at 9.15.44 AM

Publicitate

REACŢIE. Agentia de media Zenith Romania, care se numara printre cele 11 companii amendate de Consiliul Concurentei cu suma totala de 3,2 milioane de lei, pentru "intelegere anticoncurentiala", se alatura criticilor la adresa verdictului anuntat de CC joi, scrie HotNews.ro. Hotararea este "cel putin eronata", "nu reflecta realitatile pietei, nu amendeaza faptele care ar trebui amendate, ci profaneaza exact principiile pe care ar trebui sa le apere", afirma agentia intr-un punct de vedere transmis HotNews.ro.
"Respingem categoric concluziile si vom contesta decizia la instantele competente din Romania si de la nivel European, pentru obtinerea unui verdict corect, just", mai spune Zenith România.


Zenith România: Amenzile date unui număr de 11 agenţii de media - o decizie care "profanează exact principiile" pe care Consiliul Concurenţei ar trebui să le apere


UN NOU MEMBRU ÎN ECHIPĂ. Liliana Munteanu, un profesionist cu o experienta de peste 15 ani in comunicare si in organizarea de evenimente de business, s-a alaturat echipei Point Public Affairs, agentia de public affairs si comunicare strategica din GMP Group, scrie DailyBusiness.ro.
Liliana Munteanu va coordona Point Connections, cea mai noua linie de business a agentiei care va genera si dezvolta proiecte si platforme de comunicare in care vor fi analizate subiectele si preocuparile societatii si ale mediului economic.
Liliana Munteanu se alatură GMP


INIŢIERE. Facebook îşi pregăteşte intrarea pe piaţa îngrijirii sănătăţii, prin crearea de comunităţi de suport şi dezvoltarea unor aplicaţii pentru prevenirea unor boli, în încercarea de a ţine pasul cu competitiorii Apple şi Google, scrie Mediafax.
Compania doreşte să creeze "comunităţi de suport" care să aducă împreună utilizatori Facebook care suferă de aceeaşi afecţiune. Totodată, o echipă se ocupă de dezvoltarea unor aplicaţii pentru prevenirea unor boli, care i-ar ajuta pe utilizatori să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă.
Facebook se află, însă, în faza de strângere a ideilor, au declarat sursele Reuters.
Facebook vrea să se extindă în domeniul sănătăţii, pentru a ţine pasul cu Apple şi Google

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pavele pavele
    Eu le urez 'La mai multe amenzi'.

Trimite un comentariu

sus