Skip to main content

Adelin Petrişor spune povestea unui interviu cu Alina Bica, şefa DIICOT, care nu a mai intrat la TVR

 

alina bica_udrea_hotnews
Sursa foto: HotNews

Publicitate

Jurnalistul TVR Adelin Petrişor povesteşte pe blogul său cum nu au mai declaraţiile Alinei Bica, şefa DIICOT, pe postul public.

Imediat după apariţia în presă a fotografiilor în care apar Elena Udrea şi Alina Bica, aflate la cumpărături în Paris, jurnalista TVR Andreea Anghel a sunat-o pe şefa DIICOT.

„Bănuiesc că înregistraţi convorbirea…În ce poze am apărut? Nu aveţi prieteni, nu ieşiţi în week-end? Am apărut în poziţii dezolante? Am apărut trăgând pe nas?”, i-a spus Alina Bica jurnalista TVR. 

Înregistrarea este aici.

„După câteva ore, colega mea a fost sunată de doamna procuror-şef. Alina Bica i-a cerut Andreei să nu difuzeze interviul telefonic, motivând că nu a ştiut că e înregistrată. Argumentul doamnei nu stă în picioare pentru că ea însăşi a spus “bănuiesc că înregistraţi convorbirea”, deci era conştientă că va fi citată. Decizia editorială a fost să se difuzeze înregistrarea”, explică Adelin Petrişor pe blogul său.

„Ulterior, purtătorul de cuvânt de la DIICOT a mai sunat un reporter din redacţie, tot fără rezultat. Andreea a primit şi un email în care i se spunea că prima discuţie a fost “amicală”. Într-un final, i-a sunat telefonul şi directorului Departamentului Ştiri, Claudiu Lucaci. Nu ştiu cu cine a vorbit, însă el a considerat că deontologic este să ascultăm rugăminţile procurorului-şef DIICOT şi că Andreea trebuie să o sune din nou pe Alina Bica şi să facă un alt interviu”, a mai scris jurnalistul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Si Antena 3 i-a luat exact acelasi interviu :D
    http://jurnalul.ro/stiri/observator/reac-ia-alinei-bica-e-vreo-problema-am-aparut-tragand-pe-nas-audio-680428.html

Trimite un comentariu

sus