Skip to main content

Andrei Iovu, coordonatorul Harper's Bazaar, este noul redactor-şef Esquire. El îl înlocuieşte pe Radu Coman

 
Iovu
Iovu

IovuBurda Media Bucureşti anunţă că, începând din luna noiembrie, are un nou redactor-şef pentru revista Esquire, în persoana lui Andrei Iovu, care va coordona de acum înainte realizarea conţinutului editorial al publicaţiei. Iovu îl înlocuieşte pe Radu Coman, care a demisionat în vara acestui an.

Publicitate

Activitatea editorială a lui Andrei Iovu se completează astfel şi, la pozitiţia de redactor-şef al revistei Harper’s Bazaar, se adaugă cea de redactor-şef al revistei Esquire.

Începand cu luna noiembrie, Andrei Iovu va coordona ambele echipe editoriale Harper’s Bazaar şi Esquire.

Noua ediţie Harper’s Bazaar este acum la orice punct de difuzare a presei. Următoarea ediţie Esquire va apărea pe 2 decembrie.

CONTEXT. Reamintim că la jumătatea lunii august, Publisher şi Director Editorial al diviziei revistelor pentru bărbaţi şi traveler precum şi redactor-şef al revistei Esquire, Radu Coman, a decis să părăsească compania Burda Media Bucureşti, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Motivele retragerii lui Radu Coman din Burda Media Bucuresti sunt de ordin personal şi nu vor afecta publicaţiile pe care acesta le-a condus, spun reprezentanţii companiei.

Despre Burda

Burda International GmbH este activă pe 20 de piete, publică în prezent peste 230 de reviste şi oferă un număr mare de servicii media digitale.

Burda International GmbH este un publisher de marcă în Europa Centrala şi de Est, cu o extindere rapidă şi pe pieţele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucrează pentru Burda International.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus