Skip to main content

AUDIENŢE. Dansează printre stele, bătută de "durii" Stallone şi Schwarzenegger. Debutul emisiunii de pe Antena 1, mult în urma Pro TV

 
danseaza printre stele
danseaza printre stele

Danseaza printre stele

Publicitate

Prima ediţie a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare. Emisiunea de patru ore prezentată de Horia Brenciu s-a intersectat cu două filme de pe Pro TV: Testul suprem, cu Schwarzenegger şi Stallone şi Kill Bill.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

Pe durata întregii emisiunii, Dansează printre stele a fost la distanţă de Pro TV pe toate cele trei targeturi. Diferenţa cea mai mare a fost pe publicul comercial. Cifrele, în articol.

Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, cel cu Stallone şi Schwarzenegger. Pe primul film, Pro TV avea, la nivel naţional, o medie de aproape 2,3 milioane de români, iar Dansez printre stele - 1.17 milioane. La oraşe, 1,3 milioane de oameni se uitau la film, 756.000 la  Antena 1. La comercial, diferenţa pe primul film a fost şi mai mare: 826.000 la filmul de pe Pro, 310.000 la Dansează.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30):

NAŢIONAL. Pe cele patru ore de difuzare, Dansează printre stele a fost urmărită de peste un milion de români pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea aproape 1,7 milioane de telespectatori, cu filmele Testul suprem şi apoi Kill Bill vol 1.

URBAN. La oraşe, prima difuzare Dansează printre stele a atras 670.000 de telespectatori pe minut. Pe cele patru ore ale show-ului de dans, la Pro TV se uitau 975.000 de orăşeni pe minut.

COMERCIAL. Diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare pe publicul comercial. Astfel, show-ul prezentat de Horia Brenciu pe Antena 1 a avut o medie de aproape 300.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani.

Pe acelaşi interval, la Pro TV se uitau 620.000 de telespectatori din acest target.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.696.000 9,2 21,8
2 Antena 1 1.006.000 5,4 12,9
3 Kanal D 762.000 4,1 9,8
4 Prima TV 514.000 2,8 6,6
5 Antena 3 464.000 2,5 6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), în mediul URBAN:

[table id=1807/]

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 623.000 12,4 31,2
2 Antena 1 297.000 5,9 14,9
3 Prima TV 133.000 2,6 6,6
4 Kanal D 117.000 2,3 5,9
5 National TV 82.000 1,6 4,1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    mad 79:aici vezi cam cat costa difuzarea unui film de oscar din 2014:http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/de-ce-nu-vom-vedea-filmele-de-oscar-la-televizor-cat-costa-o-productie-98855/ .O sa vezi ca nu costa chiar asa de mult.Un film ca cel difuzat de Pro tv aseara fiind productie 2013 nu cred ca a costat mai mult de 2000 de euro.
  • alex alex
    La ce te referi,rod cotoare?Pai filmul Test suprem a avut un buget de 50 de milioane de dolari si incasari de 137 de milioane in cinematografe.Eu zic ca un film care face de aproape 3 ori mai multi bani decat sunt investiti este un film de succes.
  • septi septi
    Deci un film prost v-a rupt antenele... Adica e si mai grav. Rozi cotoare si fa-o-n liniste.
  • Coco Coco
    Digi care? Digifilm nu e televiziune. E un tonomat. Si e doar in reteaua rcs
  • rod cotoare rod cotoare
    tot eu sunt postac ? sunt unul singur care incearca sa ia partea antenei in fata a aproape 50 de comentarii feroce pro-protv si eu sunt postacul...misteaux ! in rest, repet, multi vorbesc fara sa stie, te numeri printre ei. la fel este cadrul si decorurile si studioul in formatul original. altminteri si eu sunt de parere ca antenei unu ii lipseste luminozitatea, calitatea imaginii...lipseste ceva...
  • rod cotoare rod cotoare
    da si nume de profesionisti indignati de calitatea emisiunii, ca asa abstract pot si eu...in rest cred ca emisiunea a respectat intru-totul formatul original, dar este ceva ipocrizie adunata la rubrica de comentarii. culmea vine din faptul ca un motiv pt care "nu ne uitam la a1" este ca nu se vede HD. cat snobism...
  • MIHAI MIHAI
    Asta e noua strategie a postacilor? sa spuna ca publicul alege filme ieftine si nu showri facute cu bani multi ? Pai la Pro nu se aplica rationamentul asta :Vocea,Masterchef,LasFierbinti ..toate costa mai mult decat un film de duzina si toate fac audiente . Poate nu costa la fel de mult cat vrea Mona ,dar sint formate cumparate si produse foarte bine . Nu vad de unde copncluzia ca va urma o scadere a calitatii showrilor. La ProTV au o calitate buna. La antena e problema de calitate . Plus ca e obositor sa dai cadre atat de apropiate de parca iese Brenciu din televizor la mine in casa . Nu-l vreau decat la tv .La fel e si la observatorul de dimineata .Stau prezentatorii atat de aproape de zici ca acum se saruta ;)
  • Andra Andra
    Filmele vin pt intreaga retea CME pt toate televiziunile din grupul CME !!!! Deci ies foarte ieftin asa !!!!! Profitul e maxim in cazul Pro tv !!!
  • Ana Ana
    Cred ca toti profesionistii din visual arts&media sunt de acord ca productia antenei 1 este extrem de slaba, over all. Si mentionez ca m-am uitat cu stocism vreo 4 ore, poate poate gasesc vreun punct forte la emisiunea de aseara. Nope,just a complete waste of my time :( Astfel, chiar daca as putea sa inteleg logica platoului subdimensionat (contrazisa totusi de multitudinea de dansuri care se vor aborda, nu doar latino), per ansamblu, emisiunea a fost un fiasco.
  • mad79 mad79
    Hai ca exagerezi!!!
    Un film,2013 nu are cum sa coste 4000 de euro.
    Eu cred ca de la 50000 euro in sus,costa un film nou,dar se castiga acesti bani din publicitate,pentru ca Pro-ul,ca si alte televiziuni au un pret diferit,ptr cele 12 minute/ora de publicitate in Prime time,decat in timpul zilei.In plus au si momentele de promo ale emisiunilor postului,care la momentul difuzarii lor,vor genera o alta publicitate si tot asa.
    Costurile sunt mai mici ptr achizitionarea unui film,decat ptr producerea lui,de aceea au renuntat la Mona Segall"mama telenovelelor",pentru ca acelea mai mult inghit bani,decat sa produca!
  • Florin Florin
    Protv nu prea da filme straight to dvd. ai confundat postul? este adevarat ca la fel ca toate televiziunile din lume redifuzeaza mult, dar ca medie filmele date de Protv sunt cele care au avut cele mai mari incasari worldwide. unele stau bine si la critici.
  • cristina cristina
    Proul are venituri atat din publicitate cat si de la abonati !
  • Tokyo Tokyo
    Eu cred ca daca PROTV pune doar sigla doua ore, Antena 1,2, Stars , etc, tot pe locul II!
  • mad79 mad79
    Like :-)
  • cristina cristina
    Prietene te rog sa te uiti la noul platou construit pt Vocea Romaniei ! Pe urma vino sa comenteze ! Poate nu stiai ! Pro tv a investit in studiouri noi noute ! Dar tu nu stii asta !

Trimite un comentariu

sus