Skip to main content

AUDIENŢE. De două ori Las Fierbinţi: peste 1,8 milioane de români la debutul serialului. O seară cu Suleyman, Steaua şi Next Star

 
Las fierbinti echipa
Las fierbinti echipa

Las fierbinti echipa

Publicitate

Las Fierbinţi a început noul sezon la Pro TV într-o formulă nouă, cu două episoade pe seară. A fost o seară de joi aglomerată, cu Next Star, Suleyman Magnificul şi cu un meci al Stelei pe Dolce.

Las Fierbinţi a fost pe prima poziţie pe intervalul de difuzare (20.30-22.30), cu aproape 1,9 milioane de români pe minut. Serialul a fost lider pe toate cele trei targeturi.

Next Star a fost cea mai lungă emisiunii a serii (20.30-23.30). A fost depăşită pe intervalul în care s-a intersectat cu Las Fierbinţi. Fiind cu o oră mai lung decât Las Fierbinţi, Next Star a mai recuperat la media pe emisiune. Astfel, media NextStar pe cele trei ore a fost sub Pro TV pe naţional şi comercial şi peste, la mică distanţă, pe targetul urban.

Paginademedia.ro vă prezintă, audienţa posturilor TV pe intervalul celor două episoade Las Fierbinţi, detaliat:

NAŢIONAL. Las Fierbinţi a fost văzut, în fiecare minut din cele două episoade, de peste 1,8 milioane de telespectatori pe minut. Pro TV a fost pe prima poziţie, urmat de Antena 1, cu 1,27 de milioane şi de Kanal D, cu 1,26 de milioane de telespectatori.

De remarcat poziţia bună a Dolce Sport pe interval (în cea mai mare parte, cu meciul (Dinamo Kiev - Steaua).

URBAN. Serialul de pe Pro TV a fost urmărit, la oraşe de aproape 880.000 de telespectatori pe minut. Pro TV a fost urmat de Kanal D, cu 740.000 de telespectatori.

În mediul urban, Next Star a fost pe locul trei, aproape de Kanal D - 730.000 de telespectatori.

COMERCIAL. Peste jumătate de milion de telespectatori ai serialului Las Fierbinţi au fost din segmentul de vârstă 18-49 de ani. Locul doi pe interval, după Pro TV, a fost al Antenei 1, cu 312.000 de persoane din targetul comercial.

Audienţa posturilor TV, joi, 2 octombrie, pe intervalul celor doua episoade Las Fierbinţi (20.30-22.30), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.832.000 9,9 18,7
2 Antena 1 1.270.000 6,9 13
3 Kanal D 1.261.000 6,8 12,9
4 Antena 3 478.000 2,6 4,9
5 Dolce Sport 425.000 2,3 4,3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, joi, 2 octombrie, pe intervalul celor doua episoade Las Fierbinţi (20.30-22.30), în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 877.000 8,7 16,3
2 Kanal D 737.000 7,3 13,7
3 Antena 1 728.000 7,2 13,5
4 Antena 3 324.000 3,3 6
5 National TV 183.000 1,8 3,4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, joi, 2 octombrie, pe intervalul celor doua episoade Las Fierbinţi (20.30-22.30), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 555.000 11,1 24,2
2 Antena 1 312.000 6,2 13,6
3 Kanal D 260.000 5,2 11,3
4 Antena 3 81.000 1,6 3,5
5 Acasa 76.000 1,5 3,3

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Johnny Johnny
    Trebuie sa fii dus rau cu pluta sa crezi in audientele astea: e imposibil ca un film cu si despre cocalari sa aiba audiente mai mari decat Next Star care e cel mai bun show cu copii din Romania! Nu acuz aici paginademedia.ro ci pe aia de la Kantarul lui peste fiert...
  • george george
    Asa este un serial bun. Chiar foarte bun pentru cei care au pana in opt clase primare. Tocmai din acest motiv are si audienta deoarece se adreseaza marii multimi a acestui popor, care a uitat de minimele notiuni de gramatica si civilizatie. Majoritatea se regasesc pe deplin in acest serial si tocmai sunt fericiti in momentul difuzarii. Sa nu he kiram ca aceasta tara nu are viitor si are conducatorii pe care ii merita. Personajele simbolizeaza pe deplin starea natiunii si niveoul de cultura. La mai multe seriale!!
  • cosmin1 cosmin1
    Nu ai inteles,nu ma uit la serial,doar ma uimeste cum 1.8 mil de oameni stau si se uita la ceva facut fff prost.Atit.Dar,de fapt,si Ciao Darwin cind era pe antena 1,era fff urmarit.Deci,romanilor le place tiganeala.Vizionare placuta.
  • olga olga
    DIGI 24 mi se pare si chiar ese u canal tv de stir decnt si impartial, merita urarit, dar din acate romani sunt fascinate de ROMANIA TV DIRCT SENZATIONAL(ca tot il gazuieste, incaland legea CNA pentru ca nu mai are licenta canalul de dejectii OTV, nici voie sa transmita sub sila OTV).Ghita e ospitalier cu Dan Diaconesu Direct, ca mai ireri se lupta c ciocoii, Ghita fiind unul dintre ei.
  • olga olga
    Apropo de serialul turcesc SULEYMAN MAGNIFICUL de pe KANAL D, oamenii se uita ca la urs, dar daca ampresupune ca un studio de filme din Romania ar realiza un serial despre STEFAN CEL MARE, CAROL I sau al domnitor sau rege al Romaniei sau al Principatelor Romane, oare romanii a rfi la fel de captivati, l-ar urmari cu acelasi interes? O intrebare simpla, la obiect, dar cred ca este retorica.
  • cristi cristi
    Bai, omule, dar stii ca nu te obliga nimeni sa te uiti la acest serial? Sau ti s-a blocat tv-ul pe Pro!?... Du-l la reparat.. poate ti se blocheaza pe Antenute sau pe orice alt post... nici nu conteaza foarte tare... sau du-te tu la reparat!!!!... am citit comentariile tale si imi vine greu sa cred ca un om caruia nu ii place ceva poate sa comenteze atat despre acel ceva... daca nu iti place, NU te mai uita!!!!. Lasa-i pe "incultii" aia de 1.8 mil de telespectatori sa se uite... In rest, respect
  • florin florin
    stai linistit ca nu am nevoie de recomandari de seriale de afara. am si specificat ca este un serial ROMANESC bun. :)) iar tu nu, nu doar ti ai spus opinia, ai dat in 1,8 telespectatori. nu la ei este problema. asta incercam sa spun. nu este serial mai bun facut in Romania acum, iar daca ei au ales serialul asta cu siguranta nu ar trebui sa fim fie ingrijorati. :)) si pe afara exista seriale mai neconventionale, mai directe. Las fierbinti nu isi propune sa fie Friends sau 2 and a half men, ci alt gen care nu este neaparat pentru toata lumea, ceea ce este foarte ok. insa lumea care stie ca un anumit gen ii displace nu ar trebui sa faca judecati de valoare pentru ca este clar ca genul si omul sunt de vina, nu serialul. asa ca daca vrei critica genul. critica daca vrei si ai cu ce si serialul, dar abtine te de la a critica si te ingrijora de oamenii care au ales acest serial. O zi frumoasa si tie.
  • Mihai Mihai
    PROTV nu are de ales. Daca nu merge pe ce vede ca se vinde...se duce in jos. Si evident ca nu vor asta. Ar putea veni in grila numai cu emisiuni gen "dupa 20 de ani". Dar ce audienta ar face atunci? Ar face audienta digi24. Uite oamenii aia ofera o televiziune de stiri facuta profesionist si echidistant, fara cancan-uri si mizerii. Au o audienta mizera.
    NU televiziunile ar trebui sa culturalizeze poporul, ci sistemul de educatie al tarii ar trebui sa o faca. Cei care spun ca si televiziunea educa...sunt niste retardati sinistrii. Televiziunea nu are cum sa te educe, pentru ca daca nu esti educat...nu o sa accepti educatia data de televizor. Schimbi canalul pe maruta sau pe capatos si gata.
    Romania va avea o sansa la normalitate doar atunci cand sistemul de educatie se va reforma si va scoate oameni educati...nu toti imbecilii.
  • cosmin1 cosmin1
    Nu sunt de acord,eu cred ca pro tv a fost si este un trend-setter in materie de prostitutie televizata si de crime la televizor.Acuma antena a preluat trendul si e de prost gust ce vezi acolo.Asa ca fiecare au partea lor de vina.
  • cosmin1 cosmin1
    Sa nu imi zici ca nu ai vazut la maruta,sau pe acasa,toate scursurile care sunt acuma si la antena,ca nu te cred.Televiziunea cu cele mai putine scursuri,sau fara scursuri, e digi acolo nu vezi toate "fetili" si "baietasii' care se cred staruri doar pentru ca fac un anumit lucru pe bani.Asa ca ai o problema daca vezi doar intr-o parte ca e jeg si in cealalta e curat.Ori esti rauintentionat ori ar mai trebui sa deschizi o carte din cind in cind si sa nu te mai uiti,nici la pro tv nici la antena 1 sau antena stars,cum o fi chemind-o.Sau esti platit doar sa iti dai cu parerea,si trebuie sa zici ca una e cah si cealalta e fff buna?
  • cosmin1 cosmin1
    Habar nu am despre ce situatii comice si parodice vorbesti.E un serial facut prost,cu glume f proaste,care sunt rasuflate.Daca tie ti se pare un serial bun,atunci vizionare placuta.Eu doar mi-am zis parerea,ca daca acest serial era de exemplu pe prima sau kanal d sau etc era considerat un serial prost,dar din moment ce e pe pro tv,chiar daca e un serial banal si stupid,e considerat unul f bun si haios(really).Uita-te la serialele de comedie de afara,si vezi diferenta.Dupa mai vorbim.O zi frumoasa.
  • claudia claudia
    In linii mari, este adevarat, PRO Tv este mai bun decat toate Antenele la un loc.Este la fel de adevarat ca emisiunea lui Marut "La Maruta" nu este cea mai buna, nu are invitati genii, trebuie sa satisfaca toate gusturile, se adreseaza unui pubic de toate varstele si studiile si nivelului de educatrie. Oricum sunt alte emisiuni la Pro Tv de urmarit, mai interesanta ca "Romania Te iubesc" sau "Dupa 20 de ani".Referitor la serialul "Las Fierbinti" el atrage un public larg, de nivel educativ poate mult spus mediu, dar trebuie sa impace si capra si varza Pro Tv, atat cu filme si emisini bune si altele mai putin atractive pentru un alt public.Asta este rostul televiziunilor comerciale. Cei care doresc calitate se uita la TVR.
  • catalin catalin
    Brao PO TV.Daca lituanialul Cesnavicius, actualul meneger de la PRO TVS.A. ar investi si in SPORT.RO prin transmiterea mai multor competitii sportive si meciuri de fotbal totul ar fi frumos la PRO TV S.A.Ce sa ziz de ANTENE?Jale mare, num poti dobora usor audientele PRO TV , chiar daca ai racoleat oameni care au fost ai PRO TV.Sa faci audienta cu ACCES DIRECT(acces din rect) si UN SHOW PACATOS care e club e streaptis a unor scursuri socale sau cu emisiuni jalnice si infecte ca la ANTENA STARS?HAI PRO TV!!!
  • Florin Florin
    nu am vazut decat vreo doua episoade din Las fierbinti, dar asta nu pentru ca este prost facut, ci pentru ca nu prea am disponibilitate pentru seriale. si nu, nu cred ca serialul asta reinventeaza genul ca sa ma simt obligat sa ma uit la el, dar este cel putin un serial decent, bine scris, cu personaje si situatii amuzante, care este capabil sa faca misto de personajele sale si cu toate astea sa le faca simpatice si sa mai zica si una doua despre niste chestii care se intampla in viata de la sat si a romanului. daca tu esti incapabil sa vezi asta, atunci inseamna ca nu stii ce este aia comedia si parodia. serialul asta face ceea ce trebuie. tu esti stricat pe undeva si nu mi se pare ca esti fiindca te gasesti la un nivel prea ridicat. nu stiu sa existe un serial mai bun romanesc acum pe piata. scopul sau si nici al protv nu este sa te invete cultura, dar nu vad unde in jurul protv ului gasim acest scop. rar mai se gaseste luxul asta pe la televiziuni si zau ca Protv nu a stat niciodata cel mai rau. tot timpul a mai bagat si cate un film mai bun, a mai avut o emisiune mai pentru nise ( Parte de carte), a mai avut o campanie buna. sigur acestea sunt si pe acum pe undeva, dar ca si televiziune comerciala nu trebuie sa te mire ca majoritatea emisiunilor si filmelor sunt comerciale. divertismentul facut de protv ramane insa numarul 1 in Romania. restul doar incearca sa ii imite. daca nu poti vedea asta, este problema ta.
  • cosmin1 cosmin1
    Se pare ca nu numai ciorba de burta iti place,iti plac si laturile,gen "Flasc fierbinti'.Mai bine citeai o carte,in loc sa te uiti la asa un serial.Sau esti platit sa te uiti?

Trimite un comentariu

sus