Skip to main content

Cristina Leorenţ şi Mircea Neacşa au fost numiţi la conducerea TVR Internaţional, respectiv a TVR 3

 
TVRi
TVRi

TVRiCristina Leorenţ şi Mircea Neacşa au fost numiţi recent la conducerea TVR Internaţional, respectiv a TVR 3, printr-un ordin al lui Stelian Tănase, preşedintele-director general al Televiziunii Române, au declarat, pentru Mediafax, surse din instituţie.

Publicitate

Astfel, Cristina Leorenţ a fost numită coordonator cu atribuţii de director al Departamentului TVR Internaţional, în condiţiile în care fostul director, Beatrice Comănescu, a ieşit la pensie.

Totodată, Mircea Neacşa a fost numit coordonator cu atribuţii de director Departamentul TVR 3. Această funcţie era ocupată de Răzvan Bucuroiu, care însă a preluat în urmă cu câteva luni conducerea TVR 2.

Pe de altă parte, lui Emil Hossu Longin i-a fost prelungit interimatul la conducerea Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive din TVR.

Numirile au intrat în vigoare de la 1 octombrie, au precizat sursele citate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cicu cicu
    Lovitura de palat. Oare ce-i uneste pe toti? Bucuroiu la tvr2, Neacsa la tvr3 si Lorentz la tvr i? Titi Dinca, marele combinator si etern sforar. Neiculitu Titirca isi reface armata. L-a incalecat pe Tănase si isi pregateste revenirea in forta. Si pe multi are sa-i popeasca, pe grozav de multi.
  • nadia nitov nadia nitov
    neacsa, iarna 2012, biroul sefului de personal, neacsa cu picioarele pe birou haleste dintr-un castronel si asculta recviem dat tare, intrebat de ce raspunde: pentru cei dati afara. iti doresc la fel, neacsa.
  • Livia Pila Livia Pila
    Unde mai pui ca mamaia Longin, mare sustinatoare a lui Tanase, si-a mai capatuit nitel odrasla. Nu spunea oare Tanase ca TVR are comentatori sportivi de maximum nota 6? Baietul Hossulicai de de nota 3.
  • Livia Pila Livia Pila
    Spagarul Burtea si-a pus la loc sigur tovarasa. Iar despre Neacsa ce sa mai zic. NU a fost el in echipa Lazescu? Echipa care a adus TVR la sapa de lemn. Tanase face numai prostii. Oare chiar nu mai sunt locuri libere in spitale?
  • septi septi
    Partidul e-n toate... si ma rog, Burtea.

Trimite un comentariu

sus