Skip to main content

Digi24: Robert Turcescu nu va fi cercetat penal pentru declaraţia că ar fi ofiţer acoperit

 
Turcescu la B1
Turcescu la B1

Turcescu la B1

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu nu va fi cercetat penal pentru dezvăluiri potrivit cărora ar fi fost agent sub acoperire al unui serviciu secret român, scrie Digi24.

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat că în acest caz nu este vorba despre atentat la siguranţa naţională.

Răspunsul procurorului general vine după ce Ilie Năstase şi Mădălin Voicu, parlamentari din partea conservatorilor şi social-democraţilor, au cerut oficial Parchetului General să precizeze dacă a făcut vreo verificare după ce jurnalistul Robert Turcescu a afirmat că a fost ofiţer sub acoperire. Cei doi parlamentari au considerat că declaraţiile lui Turcescu au adus atingere siguranţei naţionale.

Reamintim că Robert Turcescu a confirmat la B1 TV, în direct, în urmă cu două săptămâni, ceea ce postase iniţial pe blog: Că a fost ofiţer sub acoperire.

Citiţi aici declaraţiile complete făcute de Turcescu la B1.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ted Ted
    Va rog observati declaratia procurorului general: "Nu se va deschide dosar penal pentru ca desconspirarea nu a atentat la siguranta nationala".
    Concluziile mele:
    1. Desconspirarea este recunoscuta tacit si implicit este acceptat ca fiind adevarat statutul de fost agent acoperit.
    2. Robert Turcescu a actionat inteligent: s-a desconspirat si a aratat capatul lui de ata ("firul lui rosu"). Daca ar fi deschis dosarul penal, procurorii trebuiau sa traga de ata sa vada unde duce. Asta ar fi deschis cutia pandorei. Doar ca toti (magistrati, politicieni, servicii) se tem sa deschida cutia pandorei. Unii stiu de ce, altii prefera sa nu stie.
    3. Totul va ramane exact in acest stadiu, nu va mai urma nicio alta dezvaluire. Apoi, peste un timp mai scurt sau mai lung, Robert Turcescu se va intoarce in jurnalism.
  • Mm Mm
    Pai nu tinea de parchet ci de Spitalul Nr 9.

Trimite un comentariu

sus