Skip to main content

Draga mea prietenă iese din grila Kanal D. Redifuzări, în locul emisiunii prezentate de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu

 
Draga mea prietenă iese din grila Kanal D. Redifuzări, în locul emisiunii prezentate de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu

draga mea prietena

Decizie de ultimă oră. Kanal D renunţă.de luni, la emisiunea Draga mea prietenă, prezentată de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu, după două luni de la lansare. Producţia a fost oprită întrucât nu performa în audienţe, iar la acest moment nu se ştie când va reveni în grilă.

În locul producţiei vor intra reluări. Astfel, luni vor fi difuzate reluări ale emisiunilor „Asta-i Romania” şi „D-Paparazzi”, marţi, miercuri şi joi intră reluări ale serialului Trădarea, iar vineri, Suleyman.

Emisiunea Draga mea prietenă a debutat în această toamnă cu noii prezentatori, Mircea Solcanu, fost realizator la Acasă TV, şi Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, de la WowBiz.

Aceasta a fost a treia schimbare a prezentatorilor de la lansarea emisiunii, în august 2011. Iniţial, producţia a fost prezentată de Gabriela Cristea, iar un an mai târziu aceasta a fost înlocuită de cuplul de actriţe Cristina Cioran şi Paula Chirilă(detalii AICI).

Audienţa medie a emisiunii Draga mea prietenă, în luna octombrie:

Nr. persoane Rtg% Share%
NATIONAL 134.000 0.7 5.7
URBAN 70.000 0.7 4.9
COMERCIAL 33.000 0.7 5.7

Audienţa medie a posturilor TV săptămâna trecută, pe intervalul emisiunii Draga mea prietenă - 10.00-12.25 (click pentru a mări):

Audiente Draga mea prietena

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laura laura
    Aduceti-o pe Gabriela Cristea inapoi erea foarte buna.Mutati-o de la Draga mea prietena!
  • alina alina
    Ne e dor de paula si cristina ..normal ca nu sunt audiente fara ele .. le pup pe amandoua :*:*:*
  • mihaela mihaela
    emisiunea avea multe rubrici bune , dar as scoate rubrica de birfe mondene si de bucatarie.Oricum trebuie schimbati si ultimii doi prezentatori.Emisiunea insa ar putea sa continuie cu mici modificari.
  • carmen carmen
    Anul trecut, aceasta emisune nu prea avea cu cine sa se bata pe tronsonul la care era difuzata. Din sezonul acesta, Pro TV-ul a inceput sa difuzeze Maruta de la 10 si ia 20 la suta din piata, Antena Stars a crescut. In concluzie, tronsonul 10-12 s-a tabloidizat, iar laDraga mea prietena, erau retete si doctori. Au mai fost si cateva momente de tabloid, dar prea putine, iar poporul roman e consumator de Guta! La pro, il vedeai si dimineata de la 10, in reluare, pe Guta...Despre ce vorbim!!! Kanal D-ul pana se dezmeticeste sa schimbe politica editoriala a unei emisiuni ehehehe! Iar Siscanu pe tabloid e f buna!
  • ana ana
    tot citesc pe aici despre Cristina Siscanu cum ca era buna pt emisiune,ca isi facea treaba,ca a fost un reporter bun..OAMENI BUNI,FEMEIA NICI NU STIA SA VORBEASCA!nu comunica,coerent!
    solcanu cu bune cu rele a intrat in istorie sa zic asa dupa ce l-a tot copiat bendeac pe la diverse show-uri de comedie.insa solcanu este pregatit dpdv profesional pt televiziune..nu mi-a placut niciodata siscanu ,nici macar la rubrica mondena .le-a sapat groapa paulei si cristinei si a cazut singura in ea.karma asta bat-o vina..cat despre alina..de unde si pana unde mare bucatareasa???doamne fereste nici un copil de 10 ani nu ar veni cu asa banalitati de retete.statea numai cu mana in par si apoi o punea pe mancare...TOTAL NEIGIENIC draga Alina.si eu bucatar cu parul despletit deasupra mancarii si rochia pana la fund si sanii pe afara NU AM MAI VAZUT.du-te draga acasa la tine si gateste pentru Ilan .sper sa revina emisiunea,era interesanta.nu spun ca paula si cristina au fost cele mai bune in domeniu ,dar comparandu-le cu gabriela cristea o alea "vedeta"care nu stiu ce cauta pe tv,si aceasta din ultima echipa,mda,erau mai pricepute.le urmaream aproape zilnic.cautati domnule profesionisti.sunt inca destui pe piata tv.nu renuntati!SI NU MAI ANGAJATI PILE.
  • dan dan
    Solcanu avea reactii intarziate....foarte slab. Siscanu,asa cum o mananca lumea de... , era ok ...macar stia ce face, insa Solcanu zici ca facea parte din alta povestea. Iar chestia asta cu femeia lui Madalin ...e pueril sa ganditi asa. A fost multi ani reporter si nu un reporter rau deloc
  • Aceasta emisiune nu a facut audienta niciodata: nici cu Gabriela Cristea, nici cu Cioran si Chirila. Problema acestei emisiuni era continutul tern. Rubrica Jurnalul monden, când era facuta de Siscanu, era foarte buna...in rest cam praf
  • Pop Mariana Angela Pop Mariana Angela
    IN SFARSIT! Felicitari, Kanal D! D-na Siscanu strica toata emisiunea. Singurul ei " merit "? Ca e sotia lui Madalin. Probabil acesta a fost criteriul dupa care a fost aleasa in locul frumoaselor si talentatelor Cristina Cioran si Paula Chirila. Pacat de Mircea Solcanu, el facea " toti banii" in emisiune.
  • alina alina
    Ma bucur ca ati renuntat, dar nu la emisiune ci la prezentatori. Nu era locul lor acolo.Eu personal urmaream cu drag emisiunea cand o prezenta Cristina si Paula, aveau acel ceva care te facea sa le urmaresti zilnic,pacat ca ati renuntat la ele in favoarea unor....oameni de doi lei.
  • ramona ramona
    Le vrem pe cristina si paula inapoi pt prezentarea emisiunii. Sunt cele mai simpatice si potrivite pt acest proiect.
  • Szasz Eva Szasz Eva
    Va rog .... nu desfiintati emisiunea !... Avea rubrici de medicina extraordinare...si nu numai....
    Abia asteptam ora 10...
  • Szasz Eva Szasz Eva
    Cuplul de actrite Cristina Cioran si Paula Chirila era o formula f buna. Siscanu nu isi are locul aici... e rea... e pe barfe... nu se potriveste cu formatul emisiunii... Pacat de Solcanu si Alina....
  • pistol pistol
    Incredibil, incep turcii sa se trezeasca la realitate sau au ajuns la fundul sacului. Siscanu este cea mai slaba prezentatoare de la facerea televiziunii. Singura ei calitate este ca a ajuns sotia unui alt urlator care mananca banii turcilor, madalin ionescu. Acesta minte in fiecare seara in legatura cu audientele pe care le face. Kanal D, trezeste-te! ...si nu uita nici de Teo, pe bune, credeam ca ai atitudine de invingator Kanal D!
  • turcu turcu
    In sfarsit am scapat de CRISTINA SISCANU de pe tv.Sper sa nu o mai vad prea curand.Este una dintre cele mai slabe prezentatoare cu f putine in vocabular si un om foarte rau,o nulitate.BRAVO KANAL D, SCAPATI SI DE TEO E TERMINATA,RASUFLATA!
  • MariMari MariMari
    Alina era sarea si piperul ! O revelatie de prospetime si buna dispozitie. Si frumusete.

Trimite un comentariu

sus