Skip to main content

EXCLUSIV. Discuţii la Antena 1: Dansează printre stele, mutat în altă zi

 
danseaza printre stele juriu
danseaza printre stele juriu

danseaza printre stele juriu

Publicitate

După trei ediţii ale show-ului Dansează printre stele, oficialii Antenei 1 discută mutarea emisiunii într-o altă zi. Schimbarea zilei de difuzare vine în contextul în care urmează două duminici cu alegeri, iar Dansează printre stele a fost depăşită la distanţă de rivalul Pro TV.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, varianta cea mai probabilă este seara de marţi, la concurenţă cu MasterChef-ul de pe Pro TV şi cu serialul Trădarea de pe Kanal D.

Oficialii Antena 1 au confirmat pentru pagiandemedia.ro discuţiile pentru mutarea emisiunii Danseză printre stele de duminica, dar nu au precizat ziua şi nici dacă mutarea va fi definitivă.

De menţionat că pe 2 şi pe 16 noiembrie, în zile de duminică, vor fi alegerile pentru Cotroceni, iar televiziunile vor acoperi întreaga zi aceste evenimente.

Show-ul de dans, prezentat de Horia Brenciu, şi produs de Mona Segall, a avut până acum trei ediţii. De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.  În cea de-a treia ediţie, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel naţional, fiind depăşit şi de Kanal D (cifrele, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Propun sa o mute dimineata de la ora 5:00.
  • aura aura
    Este adevarat ca Antena are si alte probleme, dar mai dan sp, din echipa Monei Segall, productiile proprii Te cunosc de undeva si Next Star mai bat PRO-ul din cand in cand. Problema la show-ul asta este ca v-ati dat masura competentei. E usor sa faci la Pro orice, ca sa bata Antena, vorba aceea - pana si mira bate la Pro, dar sa vii pe cai asa de mari si sa faci doau emisiuni Dansez si Bucatarii, si sa clasezi Antena pe locul 4, adica nici macat media postului......trebuie sa fii tare ...inchipuit. Oricum, sunt convinsa ca Pro-ul da acatiste ca a scapati de voi: face aceeasi audienta - adica locul 1- cu de zece ori mai putini bani!
    Stau si ma intreb daca nu cumva sunteti infiltrati in Antena sa ii duceti spre prapastie.....
  • Thumbs Thumbs
    Chiar asa, Paginademedia! De ce nu bagi emoticoane thumbs-up/down?
  • alex alex
    Nu prea are cand , sambata si duminica FILMUL PRO e la putere iar de luni pana vineri sunt emisiuni + meciuri .
  • Cristi Cristi
    De ce nu introduceti sistemul de voturi la comentarii? As vrea sa dau mai multe plusuri. :)
  • adela adela
    din pacate, nu cred ca mutarea este o solutie. corect, poate nu e cazul sa renunte, dar trebuie sa schimbe ceva in show, nu ziua de difuzare. m-am straduit sa-mi placa, chiar am vrut sa dau o sansa, desi urasc" tradarile". nu ma pot uita mai mult de 15 min si simt nevoia sa butonez, chiar daca-mi impun sa nu o fac. e greu de descris, e o senzatie de penibil, de plictiseala, nu ofera nimic. brenciu care uneori avea sclipiri dincolo si mi se parea plin de aplomb, aici parca e o marioneta teleghidata care se straduieste prea mult si rau face. victor ... e tot victor cred ca dau acatiste cei de la pro ca au scapat de el, nu stie decat sa recite ce-a invatat. lilisor ... noroc cu tinutele ... show-ul .. un melange gretos si plictisitor. pacat de banii pe care-i baga, la bugetul alocat putea sa iasa ceva super cu oamenii sau leader-ii potriviti
  • @Jurevicius @Jurevicius
    In zilele in care da Pro-ul filme mai slabe :)))
  • ANTI ANTENE ANTI ANTENE
    NIMENI NU SE MAI UITA LA VEDETE DE MANA A 2-A , MANELSTI SI RETARDATI! DATI-VA CTRL + ALT + DELETE DE SECONDHAND PEOPLE CE SUNTETI! DE MANA CU DOAMNA MONA SEGAL
  • dan sp dan sp
    un show bine produs! Locul 2-3 in topul audientelor e media postului, vina nu e pe partea de productie, problemele antenei 1 sunt cu totul altele, dar nu are rost sa le enumar aici... si-asa si le stiu, iar productia nu salveaza celelalte hibe
  • marcelinho marcelinho
    E decisa treaba, vor avea rateu si duminica asta dar si peste doua zile, marti :)) Cat de disperat sa fii sa vrei sa-ti faci emisiunile doar ca sa se termine umilinta mai repede?
  • dana dana
    Sint convinsa ca Basescu e de vina pentru audienta slaba.
  • Jurevycius Jurevycius
    baaaaa!!! emisiunea a fosta batuta de filme, in ce zi se poate muta??
  • Adela33 Adela33
    sa mute plictiseala de Show pe Antena3 poate are mai mult succes , la pensionarii telespectatori poate mai schimba si din perechi , sa mai bage la dans si pe Dana Grecu, Maria Coman, pe Ciuvica , Gadea, Badea si care mai sunt pe acolo poate asa o sa dea lovitura
  • mad79 mad79
    Cel mai bine ar fi fost sambata si asa nu ai la ce te uita atunci sau sa fi trecut pe alt meridian :-)
  • Votantul Votantul
    Iar eu recomand,scoatere totala din grila!!!

Trimite un comentariu

sus