Skip to main content

Hell's Kitchen va avea un nou sezon. Antena 1 a lansat înscrierile

 
hell s kitchen
hell s kitchen

hell s kitchen

Show-ul de cooking produs de Mona Segall la Antena 1 se pregăteşte pentru un nou sezon. Antena 1 a lansat recent înscrierile pentru cel de-al doilea sezon de Hell's Kitchen.

Doritorii se pot înscrie pe site-ul Antenei 1 la emisiunea care îi are în centru pe foştii masterchefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Formatul  Hell's Kitchen a fost achiziţionat de Antena 1 în vara acestui an. La momentul respectiv, în cadrul show-ului au fost cooptaţii şi cei trei juraţi de la MasterChef-ul de pe Pro TV Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Show-ul a avut parte de investiţii serioase într-un decor de peste 1500 de metri pătraţi, în care este inclus şi un restaurant cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării şi casa în care stau concurenţii.

Marele premiu pentru sezonul care este în desfăşurare se ridică la 80.000 de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    Problema la Antena 1 e ca dau multi bani si emisiunile nu sunt de calitate. Pot continua asa scump, dar asta nu inseamna ca va creste calitatea.
  • Gaetano Gaetano
    Nu inteleg de ce trebuie sa existe aceasta clasificare postacii pro sau antenistii ? De ce daca cineva are o parere buna despre PRO TV automat e catalogat postac protevist si anti Antena 1 ? Si invers ?
    Draga K, care e calea mai grea cu show-uri de calitate si mai scumpe aleasa de Antena ? Toate show-urile Antenei 1 au corespondent la PRO TV. De ce cele de la Pro TV nu sunt de calitate sau sunt ieftine, ca nu inteleg ?
    Niciodata Antena nu va avea filmele de la Pro TV cu mici exceptii. De ce ? Pentru ca actionarul majoritar al PRO-ului este Time Warner. Pro TV achizitioneaza filmele de pe alta pozitie fata de altii. E simplu, nu-i asa.
  • K K
    din pacate pt noi ? adica pe siteul asta nu ai voie sa ai alta opinie decat cea a postacilor protv, altminteri esti de-al lor, deci platit ? si spune asta unul dintre cei care inunda siteul cu mesaje pro-protv mai ceva ca rugaciunile la sfintele moaste ? eu am spus doar atat: poti incerca ceva de calitate si scump ori poti merge pe ieftin si prost, pt ca asta prinde. antenistii au ales calea mai grea, poate vor pierde, pierd deja, dar eu cred ca e bine ca nu renunta doar pt ca romanului ii place la nebunie "ochiul soacrei," ''maruta'' ,''acces'' nsau cine stie ce film cu smardoiala.
  • geo geo
    Astia nu s-au saturat, oare, sa o ia in bot, in fiecare seara de luni si marti?
  • Doctorul de gardă Doctorul de gardă
    De altfel știința certifică la oamenii proști o pronunțată tendință masochistă.
  • Gaetano Gaetano
    Petarde !! Astia de la Antena 1 dupa ce ca-s prosti sunt si hotarati !!!
  • parerea mea parerea mea
    Amice,
    Cofetarul alexandrescu te-ar felicita pentru aceasta gandire. dar el nu-i om de media si nici la afaceri nu se prea pricepe. Din pacate pentru voi, in lumea reala lucrurile nu stau asa. Daca vor continua cu aceste show-uri scumpe, a caror audienta este in scadere de la o zi la alta, peste 2 ani televiziunea va fi falita. PRO Tv, cu cea mai mare audienta, cele mai mari venituri din publicitate+taxe de la cablisti si nu au facut fata cu acest model de business, de ce crezi ca ar face-o A1?
  • K K
    cred ca intr-un fel este o mutare corecta. nu e bine sa te dai batut dupa primul esec. as zice ca si "dansez" ar trebui sa aiba un nou sezon, calea pe care a apucat antena este buna. te poti da batut si te intorci la emisiuni ieftine sau poti sa mergi pe drumul asta, costisitor, dar de calitate. incet-incet isi va face o baza de telespectatori ,vor progresa. ar fi usor pt ei sa mearga pe linia "ochiul soacrei", filme cu van damme si ar scoate audienta ieftin. dar este bine sa mearga pe investitii si cred ca in timp, rezultatele se vor vedea.
  • Dan Dan
    era si evident, dupa succesul neasteptat... not :))

Trimite un comentariu

sus