Skip to main content

Kanal D lansează o emisiune de cultură generală prezentată de Mihai Călin. "Norocul îţi bate la uşă", în locul seriei Discote-K

 
Mihai Călin, Kanal D
Mihai Călin, Kanal D

Mihai Călin, Kanal DKanal D lansează pe 25 octombrie o emisiune de cultură generală prezentată de Mihai Călin. Noul show care va fi difuzat în fiecare sâmbătă seară, de la 21.30, se numeşte "Norocul îţi bate la uşă".

Publicitate

Emisiunea cu întrebări de cultură generală va intra în grilă în locul seriei Discote-K, care a fost lansată în urmă cu doar o lună de zile.

Momentan show-ul "Discote-K" va ieşi din grilă, filmările fiind suspendate. Reprezentanţii postului nu exclud însă revenirea acestui program în grilă.

În noua emisiune Mihai Calin îi provoaca pe romani să castige sume importante de bani, în schimbul răspunsurilor corecte la întrebari de cultură generală.

Cei care intra in joc vor fi nevoiti sa puna ca miza obiecte din casa lor. In cazul in care raspund gresit la intrebari vor pierde si banii, si obiectele.

Mihai Călin, despre emisiunea de cultură generală:

“Mergem acasa la oameni care accepta, dupa un test rapid pe strada, sa intre in jocul nostru. Intrebarile nu sunt foarte dificile si multe dintre ele au legatura cu situatii comune de viata. Raspunsurile par la prima vedere banale , dar reusesc sa puna in dificultate concurentii tocmai din acest motiv. Tensiunea in casa e uriasa, participa cate o echipa formata din membrii familiei sau prietenii acestora , de cele mai multe ori se isca si conflicte intre ei, dar cu totii vor sa castige si sa demonstreze ca stiu sa raspunda la intrebari. Participantii pot miza pe obiecte din casa, iar situatia aceasta creste foarte mult tensiunea in randul echipei. Cred ca oamenii care vor urmari emisiunea se vor identifica la un moment dat cu cei pusi in situatia de a raspunde intrebarilor si de a risca, pentru ca daca nu risti, nu ai cum sa castigi ceva substantial”, a declarat Mihai Calin, prezentatorul show-ului.

Telespectatorii au şansa să vadă cum se comportă concurenţii când sunt pe punctul de a pierde televizorul, masina de spalat sau masina din parcare.

Despre Mihai Călin: 

  • De numele lui Mihai Calin se leaga show-uri precum “Stii si castigi” (1996) si “Roata norocului” (1997), o activitate sustinuta pe scena teatrului romanesc si zeci de roluri in seriale si lungmetraje.
  • In prezent, actorul poate fi urmarit pe marile ecrane in productiile “America, venim!” si “Q.E.D”.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea PELEA Mircea PELEA
    Nu urmaresc acest post de televiziune pentru ca nu ma pot regasi in nicio emisiune, dar voi viziona primele editii ale acestei noi emisiunii, si, in cazul in care imi vor imi vot place voi ramane un fidel telesperctator al lui Mihai Calin.
    Deci, mult succes Mihai !

Trimite un comentariu

sus