Skip to main content

Licența de satelit Pro FM București și câteva licențe locale Pro FM și Info Pro, prelungite cu încă nouă ani

 
Licența de satelit Pro FM București și câteva licențe locale Pro FM și Info Pro, prelungite cu încă nouă ani
mic-radio - debanat

Sursa: debanat.ro
Sursa: debanat.ro

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat, cu unanimitate de voturi, prelungirea cu încă nouă ani a mai multor licențe operate de Pro FM și InfoPro.

Forul audiovizual a aprobat prelungirea licenței prin satelit a Pro FM București, dar și a celor terestre Pro FM Bacău, Sibiu și Slatina. În plus, forul a aprobat și prelungirea InfoPro Bacău și Sibiu

Pro FM este o rețea națională de radio cu 29 de stații locale, reunite într-o rețea națională.

InfoPro este o rețea cu acoperire națională compusă din 38 de stații.

Marius Dobre – director executiv Pro Fm și InfoPro: „În cazul Pro FM, dorim să ne îndreptăm mai mult pe zona de știri și info. În acest sens am elaborat o grilă de programe care crește ponderea știrilor de la 3 la 5 la sută. Buletine vor fi preluate de la radio InfoPro. În ce privește grila de programe, noutățile ar fi că l-am cooptat pe Andrei Gheorghe, ca realizator al matinalului.”

Marius Dobre, despre InfoPro: „În ce privește InfoPro, modificările sunt mult mai substanțiale. Ne reîndreptăm serios spre InfoPro-ul de altădată. Avem o triplare a știrilor, de la 3,4%, la 10%. Sunt 22 de buletine de știri de-a lungul zilei. Avem în fiecare zi rubrici speciale dedicate anumitor zone. O să avem buletine de știri sportive.
În weeekend avem două magazine săptămânale care vor aduna toate info importante din toate domeniile de-a lungul săptămânii. O modificare importantă este scăderea procentului de retransmisie a Pro FM la 67%. Toate aceste moficiări le-am planificat pentru data de 3 decembrie. Ele sunt din punct de vedere tehnic și resurse umane în proces de implementare.

De menționat că în prezent InfoPro retransmite Pro FM în proporție de 97,2%, potrivit monitorizării CNA.

Cele două rețele de radio sunt deținute de societatea Pro TV SA, deținută de grupul CME.

Prelungirea licențelor a fost aprobată cu unanimitate de voturi: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turoș. Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Radu Călin Cristea și Laura Georgescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • cel vizat de mesajul meu stie foarte bine de ce m-am semnat asa si cate am avut si noi si claudiu de tras din cauza lui. acest dobre este cel care a distrus pe rand info pro, music fm, dance fm, a bagat profm in colaps si nu a stiut niciodata sa-si respecte un cuvant si nici pe oamenii din jurul lui. la inceput imi era mila de el cand toti colegii din incompetent si frustrat nu il scoteau dar apoi rezultatele au fost vizibile pentru toata lumea cand si profm a ajuns o epava
  • Amice esti cam penibil daca te semnezi cu numele unui raposat care intamplator a lucrat pe acolo. Halal caracter !! Ca ma-ndoiesc ca te cheama fix ca pe DJ-ul raposat.
  • inca mai e dobre la profm? stiam ca au pus un arlechin de circ ca el cand nu aveau pe cine sa puna la vremea aia. era ales doar provizoriu pana se gaseste unul bun. eu l-am prins pe vremea cand se ocupa de retea si facea niste greseli exact ca el iar toata echipa il lua in balon. in cazul asta nu ma mira de ce radioul scade constant si de ce in loc sa intinereasca grila (precum cei de la kiss, de exemplu) aduce oameni de 60 de ani la matinal. iar tepele date cna continua din cate observ
  • Și Pro FM va retransmite Info Pro în proporție de 33%. Practic nu se va schimba nimic substanțial. Abureli pentru CNA. Bătaia de joc continuă.
  • Dar parca intentionau sa vanda radiourile. Acum isi dezvolta grila.
    Dra nu prea inteleg cum vine ca InfoPro va avea 67% retransmie ProFM.

Trimite un comentariu