Skip to main content

Lili Sandu şi Victor Slav, coprezentatori la "Dansează printre stele", alături de Horia Brenciu

 
Lili Sandu şi Victor Slav
Lili Sandu şi Victor Slav

Lili Sandu şi Victor SlavPrezentatorului "Dansează printre stele" Horia Brenciu i se alătură coprezentatorii Lili Sandu şi Victor Slav.

Publicitate

Cel mai nou show de dans de la Antena 1 va debuta duminică, de la 20.30.

Cele 12 perechi intrate în competiţie se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiţie.

Fiecare echipă va dansa un singur stil de dans în prima ediţie a emisiunii, iar telespectatorii vor urmări reprezentaţii de vals, cha cha şi tango argentinian puse în scenă.

Juriul emisiunii "Dansează printre stele este format din Mihai Petre (ex-ProTV, Danseaz pentru tine), Jojo şi Igor Munteanu.

Cele 12 echipe care râvnesc la premiul de 50.000 de euro

Alina Eremia şi Iuri Ribac, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin şi Bruce, Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru, Raluka şi Lilian Cărăuş, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, Mihai Ristea şi Luiza Comşa, Muneer şi Stela Domniţanu, Nicolai Tand şi Elena Andreianu, Speak şi Cocuţa şi Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care „Dansează printre stele”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Antena 1 are divertisment ? Eu nu vad decat can-can ...
  • rod cotoare rod cotoare
    credea dra lili sandu ca umbla cainii cu covrigi in coada la hollywood si daca o pozeaza paparazzi cu vreun rapper obscur, sigur va rupe cetatea filmului in doua. hai acasa soro, ca macar aici inca isi mai aduce lumea aminte de tine.
    cat despre show, probabil are un buget urias cu trei prezentatori, trei judecatori, 12 perechi de dansatori, band, decoruri, costume etc. madam steven segall este pregatita sa ii bage si pe antenisti a imprumutiri masive in banci ca sa reziste fanteziilor ei. daca o mai luau si pe mama telenovelelor ruxandra ion, bagau trustul in faliment, ca aceste doua doamne nu stiu sa produca simplu si eficient ,ci doar faraonic si in pierdere.
    altminteri, vine protv cu vreun film la a zecea reluare si isi adjudeca locul intai, iar melteanul telespectator roman se bucura ca i-a tras-o protv-ul lui voiculescu, de parca il doare undeva pe voiculescu. daca la finalul anului ii vin dividendele, poate fi si pe locul trei. pt el importanta este antena 3.
    usor, usor, o sa realizeze si antena 1 ca nu are rost sa investeasca in productii proprii si o sa scada valoarea divertismentului, pt ca nu ai cu cine. da romanului un film cu vand damme la a "doispea" redifuzare si un meci din uefa league ,ca va ragaii fericit. se vor prinde si ei, dar mai intai ii baga mona in faliment cu cheltuielile ei...

Trimite un comentariu

sus