Skip to main content

Lucian Mîndruţă, invitat şi actor, în prima emisiune Times New Roman TV

 
Mandruta
Mandruta

MandrutaLucian Mîndruţă este invitat şi actor în prima ediţie a noului sezon al emisiunii Times New Roman TV, difuzată de Prima TV.

Publicitate

Nou sezon Times New Roman TV debutează, duminică, de la ora 19.00.

Invitatul primei emisiuni Times New Roman TV, Lucian Mîndruţă va juca un rol în sceneta Vocea Parohiei. Jurnalistul va avea titulatura deosebită de cardinal al Bisericii ateiste. Telespectatorii vor afla duminică cine sunt ceilalţi membri ai juriului Vocii Parohiei şi cine va câştiga prestigiosul concurs.

Ştirile marca Times New Roman sunt prezentate, din acest sezon, de Ioana Maria Moldovan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    aburici, macar stii care e profilul times new roman? si poate imi dai un exemplu cand oparitul asta a fost amuzant. nu comic, nu simpatic, MACAR amuzant. am inteles, romania e tara unde totul este calcat in picioare, acum si umorul? era unicul loc unde nu se bagau nechematii. audientele nu se fac cu simpatiile managerilor, vezi ce si-a luat-o antena 1 cu armata eliberate din functii de la pro tv, audientele se fac cand telespectatorii raman pe un program pentru ca: e interesant, e frumos, e socant sau e distractiv. mandruta n-a fost niciuna din astea nici cand statea in cada cu apa.
  • Aburici Aburici
    Succes la noa emisiune si felicitari pentru invitat!
    @nadia nitov, mergi matale si priveste la ManeleTV
  • nadia nitov nadia nitov
    nefericita alegere. cu asta poti cel mult sa bocesti nu sa te distrezi. cum naiba, tocmai oparitul asta deschide ceva ce-ar trebui sa fie vesel, placut, distractiv? mai, frate, managerii de televiziuni chiar n-au nicio tangenta cu publicul care se uita? dar vor audiente? ca doar nu o fi schimbat times new roman macazul si a dat-o in tragedie?
  • Florin Florin
    Nu mai scapam de asta.

Trimite un comentariu

sus