Skip to main content

Marina Almăşan va prezenta o nouă emisiune la TVR 2

 
Almasan
Almasan

AlmasanMarina Almăşan este începând de mâine gazda unei noi emisiuni la TVR 2. Noul program se numeşte "Hai Hui" şi va fi difuzat în fiecare zi de joi, de la 20.10.

Publicitate

Andreea Marin, Adelin Petrişor, Dragoş Anastasiu, Adrian Enache şi - invitatul special al acestei ediţii - Ambasadorul Republicii Federale Nigeria la Bucureşti sunt primii care au acceptat provocarea Marinei Almăşan de a participa la emisiunea „Hai Hui”.

Potrivit postului public, noua emisiune este dedicată "celor care doresc să călătorească prin lume dar nu au această posibilitate".

Personalităţi din toate domeniile, români şi străini, vor fi invitate fie să îşi prezinte ţările, fie să îşi povestească impresiile şi aventurile din călătoriile lor.

„Hai Hui” este un show, cu public, transmis în direct, în timpul căruia telespectatorii pot interacţiona cu echipa şi cu invitaţii emisiunii.

La „Hai Hui” invitaţii străini vor prezenta şi diverse reţete tradiţionale din ţările lor. Primul care va găti în platoul emisiunii este Excelenţa Sa domnul Okechukwu Fidelis MUOH, ambasadorul Nigeriei la Bucureşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stean Stean
    Cine a vazut pe Licia Colò in emisiunea Alle Falde del Kilimangiaro pe Rai3 poate face diferenta. Pacat de formatul emisiunii cu asa prezentatoare.
  • paul paul
    Asa se vorbeste de unde esti tu , cu BA???!!!Frumos limbaj. Apropo de parasute, nu stiu la care parasute te referi de la TVR , poate ca tu stii mai bine ca ai pseudonimul predestinat "Detectivu' lui peste prasit",dar sigur iti spun ca la ANTENA 1 a tunat si le-a adunat, fie ca lucreaza acolo, fie ca sunt asistente tv, fie ca sunt invitate, ar trebui sa se numeasca postul ANTENA 1 CRUCEA DE PIATRA 1sau BORDEL 1, fac trimitere si la ce spunea cu ceva timp in urma invitatul de serviciu al multor emisiuni, a toate stiutor LUIS LAZARUS, care el, cu gurita lui a spus ceea ce iti spun eu tie acum.Nu mai vorbesc de ANTENA STARS, acolo colcaie de specialiste in cea mai veche meserie din lume , unele sunt cele doua pitipoance trepanate care realizeaza o emisiune ASIS TENTELE sau cam asa ceva,nici nu m-am chinuit sa retin ceva prea insignificant si lipsit de valoare.Urmareste emisiunile ANTENEI1 si ANTENEI STAR si daca iti faci o parere despre ele sigur ajungi la concluzia ca astia risipesc banii lui VOICULESCU pe tampenii de emisiuni,cu invitate petarde emisiuni care nu am vazut in strainatate, ITALIA sau FRANTA sa existe, chiar la televiziuni private TF1, M6, ITALA1 si altele aceia respecta telespectatorii si le ofera emisiuni la standard ridicat mizand pe faptul ca telespectatorii lor sunt inteligenti si au macar o bruma de cultura generala. Ce fac aceste doua postur tv in Romania sfideaza inteligenta noastra si, poate si a ta, daca o ai. Nu vreau sa te jignesc dar dupa comentariul tau esti unul din privitorii de la UN SHOW PACATOS, ti-as recomanda totodata spre ridicarea nivelului de cultura sa te uiti si la KANAL D la WOWBIZ si esti un om implinit. Iti doresc succes.
    La TVR doar la emisiunea lui Florin iaru MISTERE SI CONSPIRATII ,foarte buna de altfel, afli multe din enigmele vetii personalitatilor trecute din Romania. ata sa urmaresti si poate te va multumi, daca nu adormi cumva.
  • detectivu detectivu
    Ba, permite-mi sa te contrazic. TVR intrece parasutele Antenei 1. GARANTAT suta la suta!
  • paul paul
    TVR nu poate fi o cloaca si o cocina de parasute cum este Antena 1.Imi plac toate emisiunile noi de la TVR.Numai bine Stelian Tanase!!!
  • Septi Septi
    Civilizatie si calitate= Marina Almasan. O emisiune pentru romanii superiori. Sa nu parasesti ecranul, Marina, te vrem pana cel putin pana la varsta Paulei Iacob, prezentand emisiuni pentru tineret!
  • Livia Pila Livia Pila
    Oare ce mita i-o fi dat fantoma asta vie lui Tanase e mai are emisiune? Bucuroiu, ai ceva de zis?
  • fez fez
    tare bunicutza asta. cum se tine ea cu gherutele si ciocul ala de bufnita de scaunelu cald de la TVR, si mai nou produce emisiuni pe sest pe casa de productie externa. dar poate ne spune codobatura cum s-a insecris ea cu proiectul ala genial de emisiune. ca parca TVR nu a facut nici macar o strigare interna, daramite cerere de oferta cum era legal si normal...of , mamaie, dulce e banul public, mai ales cand nu stii sa faci in materie de televiziune...dar poate bati la portile confirmarii la PRO Tv sau Antene ca sigur te oferteaza aia cu milionu de euro...ca , deh, valoarea trebuie recunoscuta..hai noroc la pensie in TVR.
  • mad79 mad79
    Asta-i mai rau ca Bruce Willis sau un titirez :-)
  • Claudiu Claudiu
    Cu aceasta asa-zisa emisiune si cu o asa realizatoare Televiziunea Nationala, mai face un pas extrem de mare catre...faliment.
  • catalin catalin
    Scopul TVR este acelasi cu al posturilor nationale franceze, FRANCE 2 si asa mai depart.Va recomand sa va uitati pe FRANCE 2 sau FRANCE 3 si, dupa cum vad din aceste comentarii irelevante sigur va veti plictisi, dar acolo francezii sunt obisnuiti cu emisiuni civilizate si de calitate nu ceea ce difuzeaza la noi televiziunile private si mai e ceva, francezii nu sunt carcotasi ca noi, sunt superiori noua si se uita la emisiuni ca cele de la televiziunile lor nationale care vedeti bine nu s-au inchis.SUCCES TVR!!!
  • Adi Adi
    Cum cad in ridicol unii care nu inteleg ca a venit( de mult!) vremea sa se dea la o parte. Cu astfel de programe nu e de mirare ca TVR e in pragul falimentului!
  • gigi gigi
    Când ai prins radacini adanci in TVR, te doare fix la basca daca faci sau nu audiente.
  • mirela mirela
    la pensie

Trimite un comentariu

sus