Skip to main content

Meciurile din Liga 1 transmise şi pe Orange TV. O parte din meciuri pot fi recepţionate fără taxe adiţionale

 
Liga 1
Liga 1

Liga 1Toţi abonaţii Orange TV au în lista lor de canale, fără plată unor taxe adiţionale, Look Plus HD, care transmite o parte din meciurile Ligii 1, iar postul Look TV HD, care transmite restul meciurilor, este disponibil prin intermediul unei opţiuni dedicate, cu acelaşi nume, cu 2,5 euro/lună (TVA inclus), a anunţat miercuri operatorul de telefonie mobilă, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Orange a intrat în vara anului trecut pe piaţa TV din România, prin servicii transmise atât prin satelit cât şi prin internet prin reţeaua mobilă 4G.

"De exemplu, clienţii cu abonamentul Local HD, în valoare de 5 euro, vor putea viziona în continuare meciurile transmise pe Look Plus HD de pe televizor, laptop, tabletă şi smartphone. Dacă activează şi opţiunea Look TV HD, vor putea urmări şi acest canal şi vor plăţi în total 7,5 euro (TVA inclus). Clienţii existenţi au acces la ambele canale, Look Plus HD şi Look TV HD, până la sfârşitul lunii octombrie, urmând ca ulterior Look TV HD să fie disponibil celor care activează opţiunea dedicată. Look Plus HD va rămâne inclus în toate abonamentele Orange TV", se arată în comunicatul Orange.

În afară de Orange, meciurile din Liga 1 mai sunt transmise de către UPC şi Telekom România şi pot fi vizionate şi pe platforma online Seenow.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    de vvreo 4 luni tot auzim fraza asta si fara nicun rezultat. nu stiu cine mai pleaca urechea. Singurele locuri in care s-a vazut Liga 1 de la inceput au fost la Upc si dupa cateva etape si la rtc.
  • cipi cipi
    In zilele urmatoare vom vedea meciurile din Liga 1 si in reteaua RCS RDS. Tineti aproape !
  • geo geo
    Chiar ma miram ca cei de la Orange TV sa lase prea mult postul Look tv la liber, adica fara plata...Au incercat si ei mare cu degetul, un abonament ieftin de 5 euro pe luna, cu un numar minim de posturi - insa fara canalele Eurosport - cu care spera sa atraga un numar f mare de abonati...insa dupa cum dupa vreo trei luni de Liga 1 nu s-a inghesuit lumea au decis ceea ce UPCul a facut la inceput...sa introduca postul Look Tv la plata, din luna noiembrie.
  • Batman Batman
    Asa a fost si la Romtelecom prima data si a fost o mare teapa. Sa ne lase cu vrajeli iefitne. Am inteles de mult ca trebuie sa platim ca sa urmarim Liga 1. Doar ca putem alege, pentru ca e la mai multi provideri. In functie de preturi si de ce alte servicii ni se ofera
  • Sergiu Sergiu
    2,5 Euro pe luna e mai mult decat la Upc pentru Liga 1. Deci NU, multumesc

Trimite un comentariu

sus