Skip to main content

Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, la prima apariţie în juriul Românii au talent

 
Romanii au talent
Romanii au talent

Romanii au talentAndra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis sunt pentru prima dată împreună la masa juriului show-ului "Românii au talent".

Publicitate

Cei patru juraţi şi-au făcut apariţia pe 11 şi 12 octombrie la preselecţiile de la Cluj.

“Noua formulă a juriului reprezintă o provocare mai mare decât m-am aşteptat iniţial. Şi când spun asta, mă refer în mod special la concurenţi. Cum însă România continuă să surprindă, am trecut din nou prin emoţii pe care le vom ţine minte multă vreme de aici înainte, căci neaşteptatul a fost la Cluj, la el acasă.” a spus Andi Moisescu despre experienţa din acest weekend de la Cluj.

În primăvara anului viitor Pro TV va lansa cea de-a cincea ediţie a celui mai vizionat show de divertisment din istoria sa. Premiul cel mare pus la bătaie pentru această emisiune de talente este în valoare de 120.000 de euro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • spagatistu spagatistu
    @slick raduleasca are talent la barbati:)
    @Daniel- lumea nu are o problema cu Antena 1 in special, ci cu trustul Intact & neamul Voiculescu. Singura lor sansa de a-si reface imaginea este sa-i schimbe actionariatul si numele, apoi sa investeasca in calitatea tranmisiei si a emisiunilor.
  • Maria Maria
    aaaaaaa... Învață să scrii, apoi comentează! " aualeu "? Nu ești în măsură să o judeci tu pe Andra! Este mult prea valoroasă, ca artist..., ca om..., pentru a o judeca tu... Vezi-ți de viața ta și rezolvă-ți complexele! Dacă aveai caracter îți scriai numele și nu jigneai, sfindând realitatea...
  • Slick Slick
    Da' ce legatura e intre Raduleasca si talent?
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    aualeu, femeile astea...andra are in vocabular fix 10 cuvinte pe care le tot repeta. acum a venit raduleasca care e ca o moara stricata...
  • Daniel Daniel
    @Dan Mihaela Radulescu a mai fost la pro tv inainte de Antena 1. Si nu are lumea probleme cu vedetele antena 1 ci cu postul antena 1 in general. Diferenta de calitate dintre cele doua posturi si faptul ca A1 va ramane "mereu aproape" toata viata ei atata timp cat traieste pro tv a fost intodeauna principalul motiv de cearta pe aici.
  • alex alex
    Pentru cultura ta generala Cotimanis este actor
  • Dan Dan
    Da, sta bine Raduleasca acolo. Putin imi pasa prin ce a fost tarata sau ce rahat mananci acolo atata timp cat isi face treaba bine. Cotimanis e foarte charismatic, e actor, tocmai pe el l-ai văzut fără talent?! In juriu s-a mers pe tipologiile formatului original.
    Si pana la urma care e problema ta? Am spus doar ca arata foarte bine oamenii in poza, au chimie, le sta bine împreună ca juriu. Butthurt much? :)) ce crizati dom'le
  • @Dan @Dan
    E buna ma Raduleasca la PROSTEVE? E buna ma? Cat a fost la Antena a fost tarata in toata mocirla de toti, iar acum la PROSTEVE "sta foarte bine in juriu!" Nu stiu ce treaba are Cotimanis ala acolo...ce legatura e intre Cotimanis si Talent? Voi nu va puneti intrebarea sau ce va da prosteve-ul pe tava aia mancati si vi se pare bun de tot?
  • alex alex
    Arata bine si decorul , imi place .
  • Dan Dan
    Arata foarte bine împreună cei din juriu. Si cu echipa de la Vocea romaniei o sa fie calitatea de productie mult mai mare.

Trimite un comentariu

sus