Skip to main content

Mona Segall, mesaj de încurajare pentru echipă după înfrângerea la scor a emisiunii Dansează printre stele de către Pro TV

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall

Publicitate

Producătoarea Mona Segall a încercat să îşi încurajeze echipa după ce show-ul Dansez printre stele a fost depăşit, la mare distanţă, de filmele difuzate de Pro TV.

Într-un SMS trimis luni echipei de producţie, Mona Segall se declară “foarte mândră de show-ul de aseară.”

Mesajul trimis echipei de către Mona Segall:

"Dragii mei, eu sunt FOARTE MÂNDRĂ de show-ul de aseară! Am fost în direct de foarte multe ori, am făcut zeci de programe live, poate sute, dar de foarte puţine ori am avut această senzaţie de împlinire şi n-am mai fost atât de mândră de o întreagă echipă, mai ales una formată şi din oameni cu care n-am mai lucrat niciodată. Vreau să vă felicit şi să vă mulţumesc tuturor."

Reamintim că, duminică, prima ediţie a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare, la distanţă de filmele Testul suprem (cu Schwarzenegger şi Stallone) şi Kill Bill.

Pe naţional, Dansez printre stele a avut o medie de un milion de români, faţă de 1,7 milioane la Pro TV. Pe comercial, audienţa Pro TV a fost de peste două ori mai mare. Cifrele, aici:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    Ei bine, acum se vede " talentul monstrului Segall" care fără echipa pro e varza. Acum se vede lipsa unor oameni talentati care ii făceau emisiunile iar ea era mangaiata pe cap de Sarbu. Ti-a venit vremea Mona!!!!
  • Cocean Cocean
    Doamne Dumnezeule ...cum poate sa arate Doamna Segall. Arata ca o mumie cu ochelari...
  • Adi Adi
    gest frumor pe dracu. A făcut scandal monstru. I-a făcut proști, idioți, inculți pe toți. ”Nu meritați să lucrați în televiziune!” - referindu-se la oameni pe care i-a găsit în Antene. Camelia Voiculescu stătea lângă ea și dădea aprobator din cap. La următorul eșec o să facă și mai rău! Ne căutăm de lucru? Mai sunt câțiva prin Pro care-s cu bagajele făcute să vină în Antene.
  • Alex Alex
    Parerea mea e ca publicul era satul de genul asta de emisiune cand inca era la Pro. Cine dracu s-a mai uitat la Dansez pentru tine in ultimii 2-3 ani? :)
  • George George
    ii explica cineva lui rod cotoare ce inseamna ipocrizie? Ca a folosit cuvantul asta in toate postarile lui. Pro-ul e pro, ce sa mai! Duminica au difuzat homefront dar eu zic ca puteau sa mearga si cu singur acasa 2 si tot bateau antena. Postul asta castiga vreo 2 puncte de rating doar din inertie. A reusit sa creeze obisnuinta ceea ce e mare lucru. Asta a reusit la un moment dat si realitatea tv dar, nu se stie cum, aceasta tv de stiri a pierdut acest privilegiu. Ce sa mai, conteaza postul ci nu vedetele pe care le aduci. Exemple sunt cu duiumul. Aveti impresia ca daca andreea esca s-ar duce la a1, observatorul ar deveni nr 1???? Va inselati amarnic, daca aveti impresia ca da.
  • Cristi Cristi
    Emisiunea Antentei 1, "Danseaza printre stele" nu este o productie autohtona, e tot un format cumparat.
  • razvan c. razvan c.
    ....nimic mai mult . Am vazut prima transmisie a celor de la Antena 1, am vazut-o si pe a doua. Foarte frumos, mai frumos decit cealalta productie a celor de la Antena (cu Bendeac cap de afis ...bendeac - WHO ?), mai frumos si decit "Dansez pentru tine", (prea lacrimogen, dupa parerea mea). Intradevar, se pot compara Iadul bucatarilor vs. MasterChef.. Eu unul am ramas fidel celor 3 tartori, chiar daca au migrat de la ProTv la Antene. Se pare ca nu mai au acelasi succes, chiar daca se injura ca la usa cortului. Gusturile nu se discuta, mai ales ca vorbim de doua showuri culinare. Iar Vocea Romaniei conduce detasat, indiferent de cine produce aceasta emisiune. Ramine sa vedem ce se va intimpla pe viitor. Seara buna .
  • razvan c. razvan c.
    Oameni, buni, voi va auziti ???
    Voi realizati ca cei care au facut acest sondaj compara mere cu banane?
    Despre ce discutam? Despre 2 productii americane, cu actori "rodati" in astfel de filme de gen, care au facut o audienta dubla decit o productie autohtona, transmisa (nota bene !) LIVE . Ok, in concluzie avem mai multi amatori de filme de actiune decit de un spectacol de dans. N
  • saga saga
    Dragii mei, sunt Rachela, sunt f mandra de voi! Ati invatat de la mine esentialul: iei banul greu si astept ideile de la altii. Daca ideile sunt bune, iti asumi meritul, daca este un esec ai pe cine sa dai vina! Mergem inainte, daca nu ma dau astia afara timp de un an, un an jumatate, scopul este atins! Am mai pus ceva deoparte, si am magnet poate mai apare un ratat ca rotaru cristi sa ma bucure si pe mine
  • Dan Popescu Dan Popescu
    La accidentul de la Balotesti nu exista Protv ci Canal 31. Probabil te referi la accidentul de la Baia Mare. Si da, ai dreptate. Poate este mai grav ce s-a intamplat atunci decat sa iti bati joc live de persoane invitate in emisiuni cum se intampla mult mai des pe la antene. Nu apar masina de spalat creiere care este protv-ul, dar sa fim obiectivi, Si protv si antenele sunt niste canale, in adevaratul sens al cuvantului care nu au facut altceva decat sa ajute la demolarea intelesului termenilor de jurnalism si divertisment. La ora actuala jurnalism inseamna cati morti putem sa bagam intr-un jurnal tv iar realizatorii de divertisment nu mai fac altceva decat sa gaseasca cea mai buna metoda de a pompa cat mai multa vulgaritate si sexualitate in emisiuni astfel incat sa poata sa treaca de CNA. Jalnic.
  • Adrian Adrian
    :)))
  • rod cotoare rod cotoare
    vrei sa spui, nu sunt credibili, eu nu lucrez acolo, la antene, sunt din provincie. pur si simplu ma distrez contrand postacii pro tv, pt ca sunt prea multi si majoritatea fara argumente. nu ma refer neapărat la tine desigur.
  • Nae Nae
    Eu nu ma mai uit la Pro TV de la accidentul aviatic de la Balotesti.
    Atata cruzime nu credeam ca poate exista, nici chiar in media romaneasca.
    Cei mai in varsta stiu la ce ma refer.
    Si nu, nu sunt deloc fan al Antenelor.
  • Dana Dana
    Capatos incepe de multe ori la ora 10 jumatate. Iar prime timeul care se termina la 10 seara e o notiune depasita. Faceti un sondaj sa vedeti care e vedeta reprezentativa pt antena si care e pt pro. Si o sa descoperiti cu stupoare ca la Antena 1 nu e Stefan Banica. Asa cum la Pro Tv nu e Maruta. Si apoi mirati-va ca nu sunteti credibili cand veniti cu showuri de calitate.
  • rod cotoare rod cotoare
    nu doare ipocrizia, evident...

Trimite un comentariu

sus