Skip to main content

RCS & RDS lanseaza Digi Play, un nou serviciu video la cerere

 
Digi Play
Digi Play

Digi PlayRCS & RDS lansează astăzi Digi Play, un serviciu video la cerere (SVOD), disponibil prin platforma Digi Online, unde utilizatorii au acces la o bibliotecă video de filme şi seriale care va fi îmbogăţită în fiecare lună cu noi producţii cinematografice.

Publicitate

Clienţii RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi din portofoliul companiei, se pot abona acum la Digi Play pentru doar 15 RON/lună (TVA inclus).

Noul serviciu Digi Play include de la filme de dragoste la acţiune, de la comedii la aventură, de la ficţiune la animaţie, de la dramă la thriller sau filme de artă – şi, în curând, documentare şi conţinut dedicat copiilor.

Printre filmele care pot fi urmărite se numără: „Hitch – Consilier în amor” („Hitch”), „Îngeri şi Demoni” („Angels & Demons”), „Adevărul gol-goluţ” („The Ugly Truth”), „Mike Meseriaşu'” („Magic Mike”), „Camera de refugiu” („Panic Room”), dar şi seriale precum „Lista neagră” („The Blacklist”) sau „ Marea încercare” („The Big C”).

Cele mai recente episoade ale serialului „Lista neagră” („The Blacklist”), vor putea fi urmărite pe Digi Play la doar 48 de ore de la premiera în SUA.

Utilizatorii care au o conexiune fixă şi/sau mobilă la internet şi un dispozitiv fix sau mobil pot accesa conţinutul Digi Play, disponibil pe platforma Digi Online sau în aplicaţia Digi Online care poate fi descarcată gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru a beneficia de conţinutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie să se înregistreze şi să activeze serviciul în Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont în aplicaţia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, după activarea serviciului, folosind datele de conectare valabile pentru această platformă.

Mai mult, abonaţii RCS & RDS care îşi activează serviciul Digi Play vor avea acces gratuit la conţinutul platformei Digi Online, dacă sunt abonaţi la Digi Net şi Digi TV. Aceştia se pot bucura de divertisment şi informaţie, oricând şi oriunde, 24 ore din 24 şi pot urmări competiţii sportive naţionale şi internaţionale, emisiuni şi ştiri de ultimă oră din domenii precum: actualitate, economie, sport, tehnologie, timp liber.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Patriciu Patriciu
    Pai inteleg obtuzii aia din rds chestiile astea? Ca microbistul roman sufera ca nu isi vede echipa favorita in fiecare weekend la Tv?
    Uite ca upc a bagat la cap nevoia de fotbal romanesc a clientilor si le ofera celor care au cablu de ei
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Campionatul Romaniei precum si echipa nationala a Romaniei sunt slabe acum, dar nu sunt la pamant, "rusinile absolute ale Europei" cum e campionatul Ungariei si nationala lor... Sa se duca pe pusta lor patronul rcs rds, impreuna cu toate hahalerele lor ce si-au batut si-si bat joc de microbistii romani !!!
  • Barni Barni
    Ii doare undeva de microbistii romani. Ei zic ca daca dau UCL isi spala pacatele. Suntem noi fraieri ca platim pentru ceva de care nu suntem multumiti.
  • Barni Barni
    Ai dreptate, dar pierd din ei treptat tocmai din cauza ca nu tin cont ce isi doreste si clientul de rand. Daca el vrea Look si Liga 1...sa bage frate
  • Jurevycius Jurevycius
    vrei sa pleci de la rcs doar pentru mizeria aia de liga1????????? esti nerabdator sa vezi chiajna vs gaz metan????pierzi posturi bune si castigi doar liga1 plecand de la rcs
  • geo geo
    De acord cu tine. Daca va fi cum doresti tu, Look tv va intra in faliment...acum este cu un picior in groapa.
  • geo geo
    Sunt nr 1 ca acoperire si ca numar de abonati si fara Look Tv.
  • geo geo
    Pa Pa
  • john john
    daca e sa bage liga 1, sa o bage pachet separat ca eu nu vreau sa platesc pt ea
  • omon omon
    Hai bagati si Look, ca sa fiti nr 1.
  • cipi cipi
    Domnilor de la RCS RDS Liga 1 cand o dati ? Vrem sa vedem si fotbal romanesc in reteaua RCS RDS. Va rog nu neglijati pe iubitorii fotbalului romanesc
  • Ninel Ninel
    Daca vor lansa si un Look tv la cerere cu Liga 1 domnii din rcs, chiar ca as mai ramane abonatul lor. Altfel le zic pa pa :)

Trimite un comentariu

sus