Skip to main content

Sandwich-uri, à la chef Florin Dumitrescu. Juratul Hell's Kitchen şi-a lansat o linie de produse

 
Florin Dumitrescu
Florin Dumitrescu

Florin DumitrescuJuratul de la ”Hell’s Kitchen” Florin Dumitrescu şi-a lansat o linie de produse care îi poartă semnătura.

Publicitate

În urmă cu două zile, chef Cătălin Scărlătescu şi-a lansat un site pe care vinde şorţuri şi tigăi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Parte dintr-o gamă pe care intenţionează să o dezvolte pe viitor, sandwich-urile semnate chef Florin Dumitrescu se găsesc de azi pe piaţă şi sunt realizate după reţete proprii.

”Sunt sandwich-uri cu ingrediente şi combinaţii pe gustul meu, cu piureuri de legume şi dulceţuri făcute după reţete proprii, dar şi ingrediente home-made, cum ar fi jambonul de casă. Acestea reprezintă doar prima linie, pentru că în câteva săptămâni voi trimite spre rafturi multe alte surprize”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” spune că are în plan extinderea acestei game şi cu alte preparate, cum ar fi supe de legume sau feluri principale, şi acestea realizate după propriile reţete, potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1, postul care difuzează show-ul culinar Hell's Kitchen".

Toate produsele marca chef Florin Dumitrescu se vor găsi în reţelele de hipermarketuri, benzinării, şi "se adresează celor care vor să mănânce şi acasă sau în pauza de prânz la fel de bine ca la restaurant".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brusc Willis Brusc Willis
    Scobitori? :D
  • Alex Alex
    STIRE INCOMPLETA!!!
    DA HALATUL CAT E? CA ASTA NE INTERESEAZA!
  • Cristi Cristi
    La emisiune injura non-stop si arunca o gramada de mancare pentru simplu motiv ca trebuie sa fie intr-un anume fel, sau arunca carnea pentru ca nu e gata garnitura si invers, si acum vinde produse gata preparate "sanatoase". Tare, ce sa zic.
  • Ioana Ioana
    Asa, si...?!?
    ca nu ma prind daca e o stire de media sau o reclama pentru businessul domnului (fara P) ...ca si stirea cu celalalt bucatar ex-protevist
  • Frone Frone
    Credeti ca la pro tv aveau voie sa faca asta? Nu cred ca le permitea contractul cu pro sa le apara numele pe udneva. Cand s-au dus la antene cred ca le-au impus sa-i lase sa-si vanda tigaile si sandwich-urile sa mai scoata si ei un cash, ca salariul nu o sa-l mai primeasca de la urmatoarele editii...
  • Andrei Andrei
    Ca sa vinzi semipreparate trebuie sa fii bucatar? Asta cu chef e un mare partz. Sper ca piata sa le bage bucatarilor-chefi-vedete un cutit in gat.
  • alex alex
    Unul cu tigai,altul cu sandwich-uri.Saracie mare la antene,de cand Varanul e la racoare.Peste 2-3 zile cine stie ce incepe sa vanda si al 3-lea jurat?

Trimite un comentariu

sus