Skip to main content

Seriile de documentare „Colecţia de la Count’s Kustoms” şi ”Războiul transportatorilor” revin, în octombrie, în grila History, cu noi sezoane

 
History
History

HistoryÎn octombrie, postul History va difuza noi sezoane ale seriilor de documentare „Colecţia de la Count’s Kustoms” şi ”Războiul transportatorilor”.

Publicitate

Din 7 octombrie, în fiecare marţi de la 23:00, ”Războiul transportatorilor” se întoarce la History cu al patrulea sezon.

Mai mulţi antreprenori au descoperit că pot face avere transportând articole de care alţii se feresc. Fiecare episod pătrunde în lumea competitivă a acestor transportatori curajoşi, care se luptă pentru oportunitatea de a transporta încărcături problematice. Competiţia începe la uShip, cea mai mare casă de licitaţii online a transportatorilor independenţi. De la încărcăturile agabaritice la cele cu adevărat bizare, aceşti curajoşi transportă orice dacă preţul este bun.

A treia serie a serialului „Colecţia de la Count’s Kustoms” continuă în fiecare joi la 22:00, din 9 octombrie. Marele iubitor de maşini sport şi motociclete americane, Danny “Contele” Koker, se întoarce pe History.

În Las Vegas, unde majoritatea oamenilor pariază cu jetoane, Danny pariază pe maşini şi motociclete. Când vede un autovehicul pe care îl vrea, va face tot ce poate pentru a-l cumpăra. Cu ajutorul prietenului său Kevin, mâna lui dreaptă, al lui Horny Mike, specialistul în vopsitorie, şi al lui Roli, el trebuie să restaureze, să modifice şi să vândă maşinile rapid, pentru ca atelierul său din Vegas să rămână pe profit.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus