Skip to main content

Televiziunea care a dus-o pe şefa CNA la DNA vrea retragerea licenţei

 
logo Giga TV
logo Giga TV

logo Giga TVDupă ce a adus CNA în vizorul DNA-ului, Giga TV vrea să se închidă. Societatea Sonic Media a cerut Consiliului Naţional al Audiovizualului retragerea licenţei audiovizuale.

Publicitate

Solicitarea urmează să fie discutată în şedinţa de mâine, 15 octombrie, a Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Giga TV a primit licenţă în mai 2012, fiind controlat de primarul Gheorghe Ştefan Pinalti din Piatra Neamţ. Un an mai târziu, în luna septembrie, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să-i retragă licenţa deoarece a avut emisia oprită mai mult de 90 de ore. O lună mai târziu, postul şi-a primit înapoi licenţa, dar a „debutat” cu o pauză de 90 de zile.

Cazul reacordării licenţei Giga TV i-a adus în faţa DNA pe Viorel Hrebenciu, senator PSD, Gheorghe Ştefan, dar şi pe preşedintele CNA, Laura Georgescu, şi pe Narcisa Iorga, fost membru CNA (detalii, AICI şi AICI). Cei patru sunt în prezent urmăriţi penal în acest caz.

Procurorii DNA spun că Hrebenciu ar fi intervenit, la rugămintea lui Gheorghe Ştefan, pe lângă Laura Georgescu, preşedintele CNA, pentru ca Giga să-şi recupereze licenţa. Şefa CNA este urmărită penal pentru abuz în serviciu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iuhu iuhu
    ce emisiune va prezenta Mircea N Stoian, incepand de luni, intre orele 23,30-24,00? (va fi pe Rtv???)

Trimite un comentariu

sus