Skip to main content

Televiziunile Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat astăzi în grilele UPC

 
Televizor
Televizor

Foto: The Guardian
Foto: The Guardian

Publicitate

Televiziunile de filme şi seriale Paramount Channel şi Comedy Central Extra, televiziunea muzicală MTV Live HD şi cea pentru copii Nick Jr. s-au lansat, astăzi, în grilele de cablu ale UPC România, scrie Mediafax.

Cele patru televiziuni sunt deţinute de Viacom International Media Networks (VIMN), una dintre cele mai cunoscute companii de divertisment din lume.

VIMN a anunţat, astăzi, că aceste televiziuni îşi extind prezenţa în România după ce a semnat un parteneriat cu operatorul telecom UPC, atât pentru clienţii de televiziune prin cablu, cât şi pentru clienţii Focus Sat.

În fapt, Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma de satelit Focus Sat, deţinută de UPC România, încă din 1 octombrie, după cum agenţia MEDIAFAX a relatat la momentul respectiv.

Începând de astăzi Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat şi în grilele de cablu ale UPC. Paramount Channel a fost inclus în abonamentul de televiziune digitală Optim HD şi se regăseşte pe poziţia 111 a telecomenzii, în timp ce Comedy Central Extra este disponibil clienţilor care au pachetele Familia HD şi Maxim HD, pe poziţia 112 a telecomenzii UPC, potrivit comunicatului.

Totodată, începând de astăzi, UPC se numără printre primii operatori de televiziune din România care au introdus în oferta lor două noi televiziuni ale Viacom, respectiv MTV Live HD şi Nick Jr. Acestea sunt disponibile pe poziţiile 195 şi 510 ale telecomenzii UPC.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Breveld Breveld
    Si eu sunt super multumit de oferta Upc de care beneficiez. Te deranjeaza pe tine?
  • Breveld Breveld
    Upc erau cei mai tari si fara Liga 1. Dar de cand au achizitionat si asta, clar e un mare plus pentru ei
  • Sile Sile
    Ce-a oferit frate rds-ul? Promisiuni ca vor baga canalele la loc, pe care le-au scos? Cand mi-am facut abonament, aveam posturi pe care le urmaream zilnic si dupa aia le scot ei din grila ca sunt mari si tari, fara sa dea o explicatie valida.
    numar zilele pana la finalul contractului sa scap o data de ei
  • Sile Sile
    Puteai sa scrii doar o data, ca intelegeam si asa :P
    Eu sunt de parere ca tepari mai mari ca la rds nu s-au nascut pe pamantul asta.
    Una zic si alta fac. Iti promit marea cu sarea si cand colo...ciuciu
  • gigi gigi
    Poate ca ar fi timpul ca si RDS-ul sa introduca in grila lor de programe MGM si TCM 24/24
  • banatan de pusta banatan de pusta
    pentru ca RDS mereu a dorit sa ofere alt ceva. mereu au fost primi cu ceva. cu DTHul, cu gama de canale proprii, canale de sport proprii (dupa care s-a luat Dolce. a avut si intact o tentative cu ceva ani in urma si a devenit Zutv). stati se vedeti tam tam-ul ce va apare dupa ce dispare Sport1,la 5 noiembrie parca, si apare altceva in loc. imi place spectacolul dat cu ~doar la Telekom,UPc~.....
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Andrei, eu ...si multi alti sintem multumiti de RDS . sic! tie ciuda putin si te oftici, nu-I asa?? hai recunoaste ca te oftici putin.
  • motta motta
    Slava Domnului cu acest Paramount! De cand il am nu i-am mai prea vizitat de alde AXN si reluarile lor.
  • Cristi Cristi
    As vrea sa ii felicit pe astia de la UPC dar nu am de ce. RDS-ul are aceste programe de o buna bucata de timp si nu a facut nimeni mare tam-tam pe tema asta.
    Asadar, va rog sa stergeti aceasta parte a articolului "VIMN a anunţat, astăzi, că aceste televiziuni îşi extind prezenţa în România după ce a semnat un parteneriat cu operatorul telecom UPC" - din moment ce posturile deja exista in grila unui operator concurent. Asta daca tot dorim sa fim obiectivi.
  • dan dan
    Oferta RCS-RDS (TV, Internet, Telefonie fixa si mobila) este imbatabila calitativ si la pret. Faptul ca UPC transmite liga 1 e irelevant.
  • andrei andrei
    Au bagat programe proprii chiar mai bune decat alea. Digisport, film, animal, life, world, 24. Tot rcs e mai bun. Dovada ca nu s-a aruncat lumea in numar foarte mare la lateparii de la upc.
  • andrei andrei
    Au bagat programe proprii chiar mai bune decat alea. Digisport, film, animal, life, world, 24. Tot rcs e mai bun. Dovada ca nu s-a aruncat lumea in numar foarte mare la lateparii de la upc.
  • Romeo Romeo
    Vai vai, dar cred ca esti singurul abonat multumit de serviciile tv ale rds pe care-l vad de ceva vreme.
    A scos upc duck tv dar a bagat 10 posturi noi. Rds a scos look tv si discovery si ce a bagat? Spune tu, ca eu nu gasesc raspuns :))))
  • Romeo Romeo
    Dar altii stii foarte bine ca nu au alte programe de interes si foarte urmarite: Look tv, Discovery.
    Pana la urma cred ca tot la Upc e mai bine
  • andrei andrei
    Vai, Vai , Vai! Comedy Central Extra la RCS&RDS e de foarte mult timp chiar si in grila analogica, iar Paramount a intra la RCS de prin septembrie. Programe de desene animate sunt la toti operatorii in numar foarte mare si din cate-mi aminte la RCS e unul DuckTV pe care UPC l-a scos. Nu vad nicio evolutie in grila parrlitilor de la UPC

Trimite un comentariu

sus