Skip to main content

Televiziunile Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat astăzi în grilele UPC

 
Televizor
Televizor

Foto: The Guardian
Foto: The Guardian

Publicitate

Televiziunile de filme şi seriale Paramount Channel şi Comedy Central Extra, televiziunea muzicală MTV Live HD şi cea pentru copii Nick Jr. s-au lansat, astăzi, în grilele de cablu ale UPC România, scrie Mediafax.

Cele patru televiziuni sunt deţinute de Viacom International Media Networks (VIMN), una dintre cele mai cunoscute companii de divertisment din lume.

VIMN a anunţat, astăzi, că aceste televiziuni îşi extind prezenţa în România după ce a semnat un parteneriat cu operatorul telecom UPC, atât pentru clienţii de televiziune prin cablu, cât şi pentru clienţii Focus Sat.

În fapt, Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma de satelit Focus Sat, deţinută de UPC România, încă din 1 octombrie, după cum agenţia MEDIAFAX a relatat la momentul respectiv.

Începând de astăzi Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat şi în grilele de cablu ale UPC. Paramount Channel a fost inclus în abonamentul de televiziune digitală Optim HD şi se regăseşte pe poziţia 111 a telecomenzii, în timp ce Comedy Central Extra este disponibil clienţilor care au pachetele Familia HD şi Maxim HD, pe poziţia 112 a telecomenzii UPC, potrivit comunicatului.

Totodată, începând de astăzi, UPC se numără printre primii operatori de televiziune din România care au introdus în oferta lor două noi televiziuni ale Viacom, respectiv MTV Live HD şi Nick Jr. Acestea sunt disponibile pe poziţiile 195 şi 510 ale telecomenzii UPC.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • banatan de pusta banatan de pusta
    E un plus pentru UPC cu aceste canale. Cam greu au aparut,deja prezentele la altii (nu dau nume), Paramount si Comedy c.e.....
  • Gino Gino
    Ghiceste UPC exact ce isi doresc clientii. Eu cred ca au spioni pe undeva, ca prea le potrivesc bine :)
  • Nicu Nicu
    Super

Trimite un comentariu

sus