Skip to main content

Turcescu, deranjat de reporterii România TV care îi filează casa: Ghiţă, ia-i de la portiţă

 
Robert Turcescu
Robert Turcescu

Robert Turcescu

Publicitate

Robert Turcescu îi trimite un mesaj public lui Sebastian Ghiţă, cel care controlează postul de ştiri România TV. Turcescu s-a arătat deranjat de faptul că în ultimele trei săptămâni o maşină a România TV îi supraveghează „non-stop reşedinţa” şi a publicat astfel un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Ghiţă, fă bine şi ia-i de la portiţă! Nu de alta, dar la câte se întâmplă azi prin ţărişoară nu-i păcat sa-i pui să zacă pe strada mea când e atâta treabă de făcut cu Ponta, cu SIE, cu Sârbu, cu Cocoş, cu Pescariu şi cu mulţi, mulţi alţii?”

Mesajul integral, în continuare:

De aproape trei saptamini o masina de la RTV imi supravegheaza non-stop resedinta. Incepe sa devina bizar, mai ales ca nu stiu ce-si imagineaza Ghita si ai lui, ca ma viziteaza Obama, Putin, Basescu sau martienii. Prin urmare, eu zic asa: Ghita, fa bine si ia-i de la portita! Nu de alta, dar la cite se intimpla azi prin tarisoara nu-i pacat sa-i pui sa zaca pe strada mea cind e atita treaba de facut cu Ponta, cu SIE, cu Sirbu, cu Cocos, cu Pescariu si cu multi, multi altii? Pe bune, de miine s-ar putea sa vezi rascoala vecinilor lui Turcescu impotriva masinii RTV ca, deh, oamenii s-au cam saturat sa le fie filmata non-stop strada pe care locuiesc. Sau, de fapt, asta astepti? Ntz, ntz, ce prosteste goana asta dupa rating...

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    ghită, ești ăla, ciobanu' sau celălalt?...
  • ghita ghita
    Tu fiind vecinu de la nr 2 sau de la nr 6?
  • Mircea Mircea
    Robert Turcescu, are perfecta dreptate. Ce cauta slugile lui Sebastian Ghita la poarta lui ? Ce urmaresc de fapt ? Oricum, pana la urma, vecinii lui Turcescu, se vor intoarce dur impotriva echipei RTV ce le filmeaza viata cotidiana privata.

Trimite un comentariu

sus