Skip to main content

TVR 1 lansează mâine emisiunea Medici de gardă

 
Medici
Medici

MediciDin 18 octombrie, o echipă de patru medici specialişti prezintă la TVR 1, TVR HD şi TVR+ emisiunea Medici de gardă, un show medical pe înţelesul tuturor. Noul program va debuta la ora 17.00.

Publicitate

Produsă de regizorul Petre Năstase, emisiunea este prezentată de o echipă tânără şi entuziastă de medici, din care fac parte cardiologul Nicoleta Ferariu, oftalmologul Olga Melnic, plasticianul Gad Renert şi stomatologul Alexandru Paraschiv.

„Show-ul medical Medici de gardă este presărat cu demonstraţii care te lasă cu gura căscată, realizate în platou de către cei patru medici şi invitaţii lor. Dacă aveţi intoleranţă la diagnostice puse după ureche şi aţi devenit alergici la sfaturi ineficiente, vă recomandăm o doză maximă de profesionalism şi competenţă. De sâmbătă, 18 octombrie, ora 17.00, Medici de gardă se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR+”, ne spune producătorul emisiunii, Petre Năstase.

Alături de cei patru specialişti, în studio se află, de fiecare dată, şi invitaţi de renume din showbiz sau din alte domenii precum sport, politică etc.

La prima ediţie Medici de gardă, medicul Raed Arafat vine cu o echipă SMURD pentru a explica telespectatorilor tehnici de prim ajutor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    expiratul de nastase e peste tot. ca raia.
  • Jingorcea Jingorcea
    Oh, my Gad! -)) Cu Nastase la butoane si cu sfaturi in direct, dupa ochi, nu dupa ureche, cred ca va fi un succes. Doar pentru anumite buzunare.
  • nadia nitov nadia nitov
    dar cum vor fi sfaturile date la televizor? nu tot dupa ureche? :) exact raed trebuia sa ne arate, un tanar care merge noaptea sa salveze vieti e neinteresant pentru relizator, el crede ca doar cu functii faci treaba. exact de invitati din showbiz, sport si politica avem nevoie intr-o emisiune care se numeste "medici de garda". poate vine si ponta? sau nastase ca se pricepe la toate si cunoaste anatomie la greu de-a reusit sa se zgaraie pe ceafa cand s-a inpuscat in gat! :)
  • Silvia Silvia
    Bravo Petre! Tot la cascaval esti. Daca nu te mai iau comercialele, bun e si banul public, bara-bara cu Zgabercea. Pe Lazarus cand il bagi?

Trimite un comentariu

sus