Skip to main content

TVR 2 lansează o emisiune despre produsele second-hand

 
Negustorii de ocazii
Negustorii de ocazii

Negustorii de ocazii TVR 2 lansează mâine o emisiune despre produsele la mâna a doua. Noul program se numeşte "Negustorii de ocazii", va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 13.00, şi este prezentată de Monica Colceriu.

Publicitate

Programul vă aduce informaţii utile şi analize despre piaţa produselor la mâna a doua. Ea caută cele mai bune chilipiruri la târgurile auto, de vechituri, prin magazine cu produse second hand sau talciocurile deschise în mijlocul străzii. Iar vocile din stradă sunt completate cu opiniile specialiştilor.

La Negustorii de ocazii se fac teste comparative, se scot în evidenţă caracteristicile definitorii, dar şi eventualele vulnerabilităţi.

„Piaţa de second-hand a cunoscut o creştere uriaşă în România în ultimii ani. Deşi impresia generală este că oamenii săraci îşi cumpără produse la mâna a doua, statisticile arată că principalii cumpărători pe această piaţă sunt persoanele cu venituri medii. Având în vedere că acestea sunt în număr mare, ne-am gândit să le oferim o emisiune care să îi ajute în luarea unei decizii vizavi de achiziţionarea unui produs care să le ofere sfaturi utile din partea unor specialişti în diverse domenii, dar şi oferte speciale, atât pentru produse second-hand, cât şi pentru produse noi", spune Laurenţiu Mandu, co-producătorul emisiunii.

Fiecare ediţie săptămânală vine cu câteva rubrici fixe, astfel că Est Second Hand prezintă testele auto ale maşinilor şi aparatelor electronice şi electrocasnice; Chilipirul săptămânii vă aduce cele mai bune produse, iar Topul lunii pune într-un clasament cele mai bune mărci sau modele ale unor produse.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Si as adauga comentariile second hand!
  • Livia Pila Livia Pila
    @ALMA Cum sa ma leg eu de duduia MONICA COLCERIU? E FATA POPII DIN BRASOV. Vreti sa ma afuriseasca popa? Nu stiti ca mos Tanase-Infarct a semnat un protocol de colaborare cu BOR? Ca sa se roage Patriarhul pentru zilele negre ce il asteapta dupa ce va fi tras la raspundere in legatura cu modul in care a bagat banii TVR in buzunarul lui si ale amicilor lui.
  • geo geo
    Credeam ca va fi un show de genul Razboiul depozitelor...
    Asa, insa, este o mare timpenie, pe banii nostrii. Parerea mea.
  • alma alma
    Ati uitat de prezentatoarea second hand... la cite prostii a spus cind prezenta stiri culturale! Aici nu baga nimeni de seama...
  • Livia Pila Livia Pila
    Excelenta idee. O emisiune second hand pe un canal second hand cu un director second hand pe nume Razvan Bucuroiu al carui stapin e si el second hand. Stapinul se cheama TANASE STELIAN.

Trimite un comentariu

sus