Skip to main content

VIDEO. Turcescu, după declaraţia procurorului general că nu va fi pus sub acuzare: “au ştiut să cântărească lucrurile ca să ajungă la o astfel de concluzie"

 
captura robert turcescu
captura robert turcescu

captura robert turcescu

Publicitate

VIDEO. “Decizia procurorului general, ca şi deciziile altor actori din justiţie nu cred că trebuie commentate”, a declarat Robert Turcescu pentru România TV, după ce procurorul general Tiberiu Niţu a spus că nu jurnalistul nu va fi pus sub acuzare.

Robert Turcescu, la România TV:

"Nu vorbesc nici de dezamăgire, nici de amăgire, nici de exaltare, de niciun fel. Este o decizie pe care a luat-o procurorul general. Aşa cum fiecare are responsabilităţi în meseria lui, cred că la fel şi procurorul general şi cel care a analizat o astfel de situaţie ştiu despre ce este vorba, se uită, au ştiut să cântărească lucrurile ca să ajungă la o astfel de concluzie.

Aşa că spun încă odată: decizia procurorului general, ca şi deciziile altor actori din justiţie nu cred că trebuie comentate. Eu, pur şi simplu, aşa înţeleg, să iau act de o astfel de decizie."

Alte declaraţii făcute de Turcescu la România TV:

- "În ceea ce priveşte deciziile procuraturii, cred că este bine ca toţi să ne obişnuim că este vorba despre oameni pe care i-am îndrituit şi noi, şi societatea românească să judece astfel de speţe. Este responsabilitatea lor, deciziile pe care le iau şi le asumă în numele unor funcţii pe care le au."

- "Cred că este atitudinea firească pe care trebuie să o avem, în funcţie de statutul pe care îl avem în societate, noi, simpli cetăţeni, ei, judecători care ne analizează faptele noastre aici pe pământ, pentru că de celelalte se ocupă bunul Dumnezeu."

- "Deocamdată am lucruri de rezolvat, extrem de importante şi foarte frumoase în viaţa mea personală. După ce aceste lucruri din viaţa mea personală se vor fi aşezat pe un făgaş, promit că mă voi gândi la acest parcurs profesional pe viitor. Deocamdată am luat o pauză de respiraţie în ceea ce priveşte viaţa mea profesională şi nu numai atât, o pauză care mi-a adus bucurii foarte mari în legătură cu starea mea sufletească."

- "Am reînceput să deschis uşor-uşor televizorul, mă uit la nişte lucruri, dar mărturisesc că l-am şi închis la fel de repede, pentru că e un zgomot mare în lumea de afară. Prefer să mai rămân cu lumea mea interioară şi cu lumea familiei mele.

- "Am 40 de ani, aproape, şi cred că suficient de multă forţă şi putere cât să am la un moment dat şi un parcurs profesional care să ma satisfacă şi să ma împlinească. Faptul că el se va raporta în continuare la ceea ce înseamnă o posibilă activitate în presă, e o variantă, faptul că, sunt convins că atunci când Dumnezeu închide o uşă deschide o alta, sunt convins că există variante pentru fiecare în lume ca să îşi facă meseria în mod onest, fără să exagereze sau fără să încerce să denatureze sensul firesc al lucrurilor într-o societate. Eu sunt într-o astfel de situaţie, de reflecţii personale, de analiză, de găsirea unei căi în viaţă de care să fiu mulţumit şi care să nu mă mai aducă în starea de prăpastie sufletească pe care am avut-o la un moment dat. Sper, cu voia lui Dumnezeu, să îmi găsesc un loc sub soare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Stil de vorbă ”cu cât ești mai atent, cu atât înțelegi mai puțin”

Trimite un comentariu

sus