Skip to main content

Visuri la cheie va debuta la Pro TV, la concurenţă cu Serviciul Român de Comedie al Antenei 1

 
Echipa Visuri la Cheie
Echipa Visuri la Cheie

Echipa Visuri la Cheie

Publicitate

Pro TV va lansa emisiunea Visuri la cheie miercuri, 29 octombrie, începând cu ora 20:30. Show-ul va fi pus la bătaie cu Serviciul Român de Comedie de pe Antena 1 şi cu KidSing, de pe Kanal D.

Emisiunea va prezenta poveşti de viaţă ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică, anunţă Pro TV. Fiecare caz prezintă tipologii diferite, de la artişti daţi uitării, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afecţiuni de sănătate. Dragoş Bucur şi echipa lui mobilizează comunitatea pentru a renova în timp record locuinţele acestora.

Dragoş Bucur: „Visuri la Cheie este o emisiune pozitivă, cu multe emoţii, uneori şi adrenalină, care ajută oameni şi care aduce speranţă în viaţa acestora. Bucuria pe care o au în momentul în care văd noua locuinţă este descrisă de un singur cuvânt: minune. Toţi au senzaţia că se petrece o minune în adevăratul sens al cuvântului.”

Peste 200 de oameni sunt implicaţi în show, de la voluntari, echipe de constructori, echipe de arhitecţi, la designeri şi decoratori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • voinea constanta voinea constanta
    cum pot participa la concurs?
  • nadia nitov nadia nitov
    numai faptul ca vad niste femei imbracate si ma simt bine privind. :) e reconfortant sa nu vezi chiloti si silicoane! credeam ca nu mai apuc ziua in care sa vad femei imbracate pe sticla televizoarelor din romania! si ce dragute sunt fara boturile alea grotesti care abunda la antene de zici ca nu-i invitata sau prezentatoare care sa nu fi fost intepata de albine direct in buze! :) bravo, protv! l-oi avea tu pe mar(c)uta ala, care-i o rusine, dar macar ne oferi si altceva! :)
  • unu unu
    Ba da laso naibii ca sunt praf si antenele si pro-ul.
  • patrick patrick
    romania chiar a avut nevoie de o eminiune de acest gen . in ultmul timp f multe emisiuni erau bazate pe voce, dans sau show-uri erotice ,nimic social .cu siguranta emisiunea va fi pe locul 1 .
  • And And
    :))))))))) iara iau ciuruit :))))) un fleac
  • Andrei Andrei
    ouch... ce o sa fie la Antene...
    luni si marti-bataie de la Masterchef, miercuri de la Vise la cheie, joi de la Las Fierbinti iar vineri de la Vocea Romaniei :)))
    Pariu ca pentru a o umili pe Mona se va difuza Romanii au talent duminica seara ? :)))
  • Maria Maria
    Ce audienta a facut Serviciul Roman de Comedie? Multumesc.

Trimite un comentariu

sus