Skip to main content

ANDOgrafia zilei a revenit pe TVR 1 din 10 noiembrie. Videocartoon-ul lui ANDo, difuzat de patru ori pe săptămână

 
ANDOgrafia
ANDOgrafia

ANDOgrafiaTVR 1 a început să difuzeze din 10 noiembrie ANDOgrafia zilei, un videocartoon realizat de Octavian Andronic, sub semnătura ANDO.

Publicitate

ANDOgrafia va fi difuzată de cinci ori pe săptămână (de luni până joi – ediţiile zilnice, iar duminica – retrospectiva săptămânii). Videocartoon-urile vor rula de câte trei ori pe zi şi vor comenta cu umor şi sarcasm evenimenten de actualitate.

Videocartoon-ul lui ANDO a împlinit aproape 16 ani de existenţă. Desenul redat pe ecran printr-un procedeu computerizat care reface sub ochii telespectatorilor geneza caricaturii a debutat în 1998, la PRO TV sub numele de „O pro-poziţie pe zi”.

Reamintim că, la jumătatea lunii trecute, TVR negocia cu Octavian Andronic pentru a relua caricaturile care îi poartă semnătura, după ce Consiliul Director aprobase cu o săptămână înainte lansarea unor discuţii în vederea încheierii unui contract între SRTv şi SC AMOS AS SERV SRL, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Octavian Andronic, jurnalist, este creator al “videocartoon” –  o modalitate de realizare a caricaturilor animate pentru televiziune, ce au fost difuzate la PRO TV (“O propoziţie pe zi”), Prima TV (“ANDOgrafia zilei”), Tele7abc (“Telecaricatura zilei”), B1 TV (“ANDOgrafia zilei”) şi TVR (Retrospectiva Săptămânii). În prezent, ANDOgrafia zilei este şi pe cotidianul.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • des des
    Aaaaa, pai spune dom`le asa. deci e spaga lui Zgabercea, marele producator general al TVR cu liceul la baza...deci gruparea Mazare prinde radacini...votati stanga baieti, sa vedeti cum arata un stat condus de interlopi in 2015.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Eu am mai vazut si la Neptun TV Andografia zilei.
  • des des
    domnu Tanase, noi restl de 20 de milioane putem sa facm emiciuni la TVR pe bani multi? ca ma gandesc ca daca tot nu exista criteria de selectie, probabil are acces toata lumea. chiar sunt curios cine a decis ca omu asta trebuie sa aiba emisiune la televiziunea publica...poate ne explica cineva , ca sa nu credem ca e o spaga ordinara...

Trimite un comentariu

sus