Skip to main content

Andreea Fried, soţia consultantului de programe al Prima TV, se întoarce la Focus 18. Melania Medeleanu trece la un jurnal special Focus – Din inimă pentru România

 
Andreea Fried, soţia consultantului de programe al Prima TV, se întoarce la Focus 18. Melania Medeleanu trece la un jurnal special Focus – Din inimă pentru România

andreea_fried-dieta

Publicitate

Schimbări la prezentarea ştirilor Prima TV. Principalul jurnal de ştiri - Focus 18.00 – va fi prezentat, de săptămâna viitoarea, de Andreea Fried.

Andreea Fried se întoarce din concediul de maternitate la Focus 18, jurnal prezentat acum de Melania Medeleanu. Andreea Fried este soţia consultantului de programe al Prima TV, Răzvan Enache, un apropiat a lui Cristi Burci, proprietarul Prima TV.

Fried a început să prezinte Focus 18 în luna martie, când i-a înlocuit pe Cosmin Stan şi Magda Vasiliu, după cum Paginademedia.ro a scris aici. În luna iulie, Andreea Fried a intrat în concediu de maternitate, iar la Focus 18.00 a intrat Melania Medeleanu.

Ce va face Melania Medeleanu?

Melania MedeleanuMelania Medeleanu va prezenta, din ianurarie anul viitor, un jurnal nou, programat de luni până joi, de la ora 22.00. Este vorba de un jurnal special: Focus – Din inimă pentru România.

Realizat după un format olandez, programul de ştiri îşi propune să difuzeze, pe lângă ştiri şi informaţii de actualitate, reportaje şi materiale despre români de succes, poveşti de viaţă, oameni cu realizări profesionale.

Jurnalul de la 16.30 va fi prezentat, în continuare, de Livia Graur. Magda Vasiliu rămâne cu emisiunea Amintiri din viitor.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Enache Enache
    Fried, ai grija cu baby-ul la baby broker!
  • Adi Adi
    Se mai mira cineva de ce Prima a ajuns atat de jos? Adica da afara doi prezentatori ( care dau in judecata postul!!) ca sa o aduca pe sotia sefului! Asta s-a mai vazut. Insa. Femeia este INSARCINATA ! Si asta s-a nai vazut. Dar cat de disperat(a) sa fii ca sa faci asemenea combinatii cand stii ca peste 4 luni intri in postnatal?? Ca sa nu mai zic acum,,mama responsabila,, care la alte DOAR 4 luni de la nastere vine la serviciu!!!
  • Horea Horea
    Ce inseamna sa fii SOTIA cui trebuie!

Trimite un comentariu

sus