Skip to main content

Antena 1 a lansat castingul pentru sezonul doi din Hell's Kitchen

 
Hell's Kitchen
Hell's Kitchen

Hell's KitchenAntena 1 a anunţat începerea înscrierilor pentru un nou sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Publicitate

Înscrierile pentru sezonul doi al celui mai nou show culinar de la Antena 1 se pot face pe site-ul casting.a1.ro sau la numărul de telefon 021-20.30.342.

Hell's Kitchen, competiţie culinară ce-i are ca juraţi pe foştii masterchefi Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, a avut audienţe mai scăzute decât emisiunea concurentă de la Pro TV.

De cele mai multe ori, Hell's Kitchen nu a reuşit să treacă de un milion de telespectatori, în medie, pe ediţie, la nivel naţional.

Spre exemplu, în ediţia din 21 octombrie, audienţele înregistrate de Hell's Kitchen au fost de două ori mai mici decât cele ale show-ului MasterChef, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Pe 21 octombrie, la nivelul întregii ţări, MasterChef a fost urmărit de 1,56 milioane de români pe minut (cifră apropiată de săptămâna trecută). Locul doi pe interval a fost al Kanal D (cu 1,3 milioane). Antena 1 cu Iadul bucătarilor a fost pe poziţia a treia, cu o medie de 690.000 de români.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Dacă nu schimbă ceva la casting și vor aduce tot borfași și dobitoace pe post de bucătari vor fi bătuți și mai rău de concurență.

Trimite un comentariu

sus