Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Conferinţele lui Klaus Iohannis, ignorate de Antena 3 şi România TV, difuzate de celelalte

 
Capturaţi ecranul complet 05.11.2014 133427.bmp
Capturaţi ecranul complet 05.11.2014 133427.bmp

Capturaţi ecranul complet 05.11.2014 133427.bmp

Publicitate

În plină campanie electorală pentru cel de-al doilea tur al prezindenţialelor, Klaus Iohannis, candidatul ACL este aproape ignorat de anumite posturi de ştiri.

Atât astăzi, cât şi aseară, la conferinţa de la 17.40, România TV şi Antena 3 au ignorat complet declaraţiile în direct ale lui Klaus Iohannis, contracandidatul lui Victor Ponta la alegeri.

Pe parcursul conferinţei lui Iohannis, care a debutat în jurul orei 13.30, România TV şi Antena 3 aveau emisiuni de dezbatere.

Antena 3

Romania TV

Realitatea TV

B1 TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Cate voturi ar putea sa vina din stainatate? in 2009 - vreo140 mii, in 2014 turul I- vreo 160 mii; daca suntem optimisti in turul II - poate vor fi 200-250 mii. Si nu vor fi toate la Iohannis. Deci cat conteaza voturile din strainate...?
  • pArA pArA
    Daca se va vota cum trebuie in strainatate , exista o sansa pentru Iohannis , oricum va trebuie sa lege si el ceva aliante ca altfel nu cred ca are sanse ... Cred ca Monica Macovei poate fi o varianta , ca in rest nu prea are cu cine.
    Victoras cred ca deja avea incheiate niste deal-uri de mai demult si acum e doar inceputul ... Calin Popescu Tariceanu e doar primul , oricum poate fi un dezavantaj daca ne gandim ca a mai fost o data premier si ce a facut ... Acum ramane doar ca romanii sa gandeasca un pic cu capul de sus ,,, si nu cu alte membre.
  • vlad vlad
    O mică erată: puşcăriaş şi puşcăriabil!
  • Bogdan Bogdan
    Daca iese Ponta CNA-ul sa stea linistit si sa doarma in continuare, nici nu ma astept la altceva si nici nu va fi! Dar daca iese Iohannis... mi-as dori niste dosare penale si chiar condamnari pe la CNA.
  • Brainwashing Brainwashing
    hAznaua3 si RetardTV sunt facute exact pentru IQ-ul electoratului pesedeu....multi da prosti :)))))
  • geo geo
    Pai campania anti-Klaus Iohannis a inceput aseara...ministreasa Rovana Plumb delira aseara la RTV ca Klaus Iohannis va scadea salariile si pensiile...si asta este doar inceputul mizeriei care se petrece sub ochii unui CNA nefunctional.
  • vlad vlad
    A3 si RTV nu sunt televiziuni. Sunt nista cadavre conduse de niste puscariabili.

Trimite un comentariu

sus