Skip to main content

Câţi clienţi a câştigat în plus UPC în trimestru trei cu Liga 1 în grilă

 
upc
upc

UPCUPC, al doilea mare operator de comunicaţii prin cablu din România, a ajuns la 1.165.000 clienţi în trimestrul trei din acest an, cu 6.900 de clienţi mai multi decât în trimestrul anterior din acest an, arată datele prezentate astăzi de grupul Liberty Global, potrivit HotNews.ro.

Publicitate

Această creştere poate fi pusă şi pe faptul că UPC a fost primul operator care a introdus în portofoliul său Liga 1, prin retransmisia posturilor Look TV, înţelegerea fiind semnată la începutul lunii iulie.

În perioada menţionată, operatorul a pierdut 14.800 de abonaţi la televiziunea analogică şi încă 800 la televiziunea prin satelit, însă a câştigat 22.600 de abonamente la televiziunea digitală prin cablu. La sfârşitul lunii septembrie 2014, UPC avea cu 17% mai multi clienţi de internet şi 18% mai multi clienti de televiziune digitala şi telefonie comparativ cu perioada similară din 2013.

UPC si-a majorat baza totala de abonamente (RGU), care la 30 septembrie 2014 este de 1.889.700 (inclusiv DTH), cresterea anuala a numarului de RGU fiind de peste 6%: UPC a adaugat 110.900 abonamente comparativ cu trimestrul al III-lea al anului trecut, mai scrie HotNews.ro.

Pe segmentul de Internet, UPC a dezvoltat proiecte majore, cele mai mari fiind disponibilitatea produsului de 200 Mbps in toata aria de acoperire internet si lansarea vitezei de 500 Mbps in 8 orase. Compania sustine ca viteza medie in baza UPC depaseste 100 Mbps.

UPC a castigat 13.800 noi abonamente de internet in trimestrul al III-lea, cresterea anuala fiind de 17%. La sfarsitul lunii septembrie 2014, UPC furniza servicii de internet catre 420.500 de clienti, 75% dintre acestia avand internet de mare viteza. Comparativ cu trimestrul anterior din acest an, UPC avea cu 13.800 abonati mai multi abonati.

Televiziunea digitala a adus companiei un plus de 22.600 de abonamente in trimestrul al III-lea, ceea ce face ca la 30 septembrie 2014 totalul pe acest segment sa fie de 537.400, o crestere anuala de 18% (plus 80.800). La sfarsitul lunii septembrie 2014, aproximativ 28% din clientii UPC de televiziune digitala (peste 150.000), beneficiaza si de televiziune HD.

Pe segmentul de telefonie fixa, UPC a ajuns la 311.500 abonati la telefonia fixa, in crestere cu 6600 abonati fata de trimestrul anterior din acest an. Comparativ cu perioada similara a anului trecut, cresterea pe segmentul de voce a fost de 18% (aproximativ 48.600 noi abonamente).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sepsi Sepsi
    Pai daca nu investesti cum vrei sa prosperi? Din piatra seaca nu s-a ridicat nimeni.
    Eu cred ca tin foarte mult cont si de parerile abonatilor cei de la upc.
    Pentru ca fiecare post nou introdus sau modificare facuta, sunt primite cu aplauze
  • Sepsi Sepsi
    Cel mai mult ma bucur ca au bagat AMC in grila Upc.
    Seriale de top, in fiecare seara.
    Living the american dream...:)
  • Jean Jean
    Statisticile spun ca Upc ar fi castigat peste 100 de mii de clienti de la inceputul anului.
    Daca ma intrebi pe mine, eu zic ca nu-i putin lucru
  • Stan Mihai Stan Mihai
    Sa stii ca nu doar Liga 1 au la UPC.
    Recent au introdus niste posturi foarte intersante..ca AMC, care difuzeaza cele mai noi seriale din USA
  • Catalin Catalin
    Daca ti se pare ca te jecmanesc cu 79 ron, din care vei plati doar jumatate timp de 6 luni si ai tot ce vrei in materie de programe tv si nu ai probleme cu semnalul sau altceva, inseamna ca esti din desene animate. Ca sa nu zic altfel.
    Nu exista companie mai serioasa ca Upc in Romania. Parerea mea, e posibil sa fiu subiectiv
  • Catalin Catalin
    Nu e treaba mea cati abonati castiga sau pierd cei de la Upc, atata timp cat eu sunt multumit de serviciile lor. Si sunt foarte multumit
  • geo geo
    Nu cred ca vor veni cu cine stie ce oferte...le vor promite ca le da juma de an sau un an abonament redus ca apoi sa ii jecmaneasca de 79 lei lunar...sau mai mult ori mai putin...fiecare dupa cum pune botul.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Danutu, Steaua daca se califica in primavara europeana va fi in direct pe Pro TV, deoarece Astra a fost eliminata.
  • dănuţu dănuţu
    de vreo 3 zile au venit şi la noi în comună şi şi-au întins cablurile. îi aşteptăm cu oferte. să vedem pe câţi tătăici vor convinge să treacă de la akta la ei. dar pe poporul stelist e mai greu cred de oare ce nu-şi vor putea vedea echipa favorită în Europa league în faza grupelor în astea două jocuri care au mai rămas şi care sper să fie ultimele în cupele europene din acest sezon pentru ei.
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Goguta, pleci de la RCS la UPC doar pentru Liga I de pe Look TV?
    Îmi poţi spune ce competiţii mai transmit cei de la Look?
  • BDorin BDorin
    :)) pentru Mafia Liga 1 :)) nu imi trebuie UPECEU
  • mad79 mad79
    As fi curios,cati abonati si au optiunea cu Liga-1!
  • mad79 mad79
    Drum bun :-)
  • Goguta Goguta
    Din aia cateva sute de mii, pe mine o sa ma ia inapoi acum.
    Le mai dau timp de gandire cu Liga 1 pana in decembrie.
    Daca nu, Upc va scrie pe urmatoarea mea factura
  • Leroy Leroy
    Vad ca nu dau date despre motivul migrarii, dar cred ca a avut si liga 1 un mare aport in luarea acestei decizii. Eu am auzit persoane care s-au mutat doar pentru look tv si nimic mai mult

Trimite un comentariu

sus