Skip to main content

Cozmin Guşă: Posturile de ştiri au retransmis dezbaterea fără acordul Realitatea TV. Nu vom face plângere, aici e vorba de lipsă de colegialitate. Noi nu vom prelua de la B1

 
Dezbatere B1
Dezbatere B1

Dezbatere B1UPDATE. Oficialii Digi24 au declarat pentru paginademedia.ro că au transmis semnalul cu acordul redactorului-şef. Cozmin Guşă a confirmat informaţia: „Într-adevăr, Digi24 a fost singurul post care a avut acest acord de la Bianca Oanea, redactorul-şef, însă am aflat şi eu ulterior de acest acord.”

Publicitate

"Este total necolegial cum au procedat posturile de ştiri care nu au avut acordul să preia dezbaterea de pe Realitatea TV", a declarat, pentru Paginademedia.ro, Cozmin Guşă, acţionar Realitatea TV.

"Într-un fel am pus-o pe seama surprizei de moment generată de decizia lui Klaus Iohannis de a participa la dezbatere", a adăugat Cozmin Guşă. El a adăugat că posturile au cerut şi au primit acordul pentru a filma imagini înainte de intrarea în studio, dar nu au cerut permisiunea de a prelua întregul semnal.

Acţionarul Realitatea TV a declarat că nu va face nicio plângere pentru situaţia creată şi că postul nu va transmite live dezbaterile de la celelalte staţii de ştiri.

Cozmin Guşă:

"Surpriza maxim neplăcută a venit din partea celor de la Digi 24, care, într-un omd aproape fraudulor, au şi escamotat sigla postului Realitatea TV. Este extrem de deranjant, dar nu vom face nicio plângere, însă noi nu ne vom permite să preluăm live nici dezbaterea din această seară de la B1 TV, nici cea de mâine de la Antena 3, chiar dacă, probabil, vom pierde audienţă. Vom fructifica strict, conform regulilor permise de CNA posibilele ştiri rezultate din confruntarea celor doi".

Cozmin Guşă spune că diseară, la Realitatea TV, va difuza "pe spaţiul dezbaterii celor doi de la B1 TV" reluarea celor mai importante faze ale dezbaterii din 2009 dinre Mircea Geoană şi Traian Băsescu.

"Avem acest drept pentru că dezbaterea din 2009 a fost organizată de postul Realitatea TV", a mai declarat Cozmin Guşă, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • telespectator telespectator
    Pun pariu ca esti un mediocru si psd-ist pe deasupra.
  • alex alex
    Nu zau? Din cate stiu eu Realitatea e un pic privata... Drept urmare cam face ce vrea cu banii, spatiul de emisie si de publicitate... Ideea ta e uuunn piiic.... Comunista.... Sa zicem poate comunistoida, sau communist like. Adica hai sa facem o colectivizare ca e in interesul statului. Nuuuu! Cozmin Gusa si RealitTV pot binemersi sa dea in judecata celelalte televiziuni. E dreptul lor!
  • @telespectator @telespectator
    mai telespectatorule, ia nu mai recomanda tu atat prostii ca recomanzi aiurea...vezi-ti de treaba ta si uita-te la ce vrei tu ca nu intereseaza pe nimeni gigi-ul tau 24
  • geo geo
    Dezbaterea de la Realitatea a fost pontista, fara a se prezenta in prealabil regulile jocului...Iesirea in decor a nevestei de ministru Lavinia S nu a ramas neremarcata...O mizerie facuta de niste amatori in televiziune...si eu care credeam ca Gusa et comp sunt de dreapta. Ce deamagire maxima!
  • traian traian
    imi cer scuze pentru greselile de scriere
  • traian traian
    Pentru cine intelege era vorba de drepturi de retransilie de bunul simt de a cere acordul daca nu ne referim chiar la lege da cum noi suntem obijnuiti aici sa fie totul moca si cand si cum avem noi chef
    Cum ar fi sa preia prima tv intreaga emisie de la pro tv cand e ocea romaniein sau orice alt exemplu si aici este vorba de fix acelasi lucru indiferent de politica editoriala a vreunui post sau agenda persoanla a unei persoane cea ce comentati oi pe aici
  • telespectator telespectator
    Respect DIGI24 singura televiziune de stiri cu adevarat profesionista si impartiala. Recomand in seara asta 2 PENTRU ROMANIA de la ora22.00
  • andrei andrei
    Iti zic eu ca Realitatea are momente si momente. Mai exact dupa cum bate vantul. Eu prefer Digi 24, de departe cea mai buna si singura televiziune de stiri. Restul, televiziuni politice de partid.
  • iulian28 iulian28
    alaturi de Pro tv , Realitatea tv ramane un post de stiri foarte bun.Nu am nici un interes,dar nu gasesti senzationalele mizerii de la Romania tv sau ode conducatorilor ca la Antena3.La mine la servici toate televizoarele sunt deschise doar pe Realitatea tv.
  • cata cata
    adica? cum nu ar trebui sa ceara acordul , celelalte televiziuni isi fac audiente pe banii Realitatii ?
  • Telespectatonull Telespectatonull
    Pe mine m-ar interes ce televiziuni vor prelua (daca o sa existe) dezbaterea pentru presedinte din seara asta
  • Iulian Iulian
    Sa zica mersi ca i-au facut publicitate si au ajuns pe locul 2, ca daca era fara preluare, fara nimic, cred ca prindeau coada.
  • Monica Monica
    Dupa o asa campanie si asa dezbatere, am facut si eu o scrisoare deschisa pentru ambii candidati: http://monicascrie.blogspot.ro/2014/11/dragi-candidati-la-presedintie.html
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Era o chestie de INTERES NATIONAL. Fie ca ne place, sau nu, dezbaterea asta (asa cum a fost ea) a fost prima (si credeam atunci, singura), intre cei doi candidati.
  • andrei andrei
    Ce pot sa zic, fraieri ca nu vor prelua dezbaterea de la b1. Poate unii vor sa vada la realitateatv dezbaterea.

Trimite un comentariu

sus