Skip to main content

Dan Diaconescu: Sper sa moderez eu dezbaterea dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Eu mi-aş dori ca OTV să transmită confruntarea

 
Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Dan DiaconescuDan Diaconescu, fondatorul partidului PPDD şi fostul candidat la alegerile prezidenţiale în primul tur de scrutin, a declarat la B1 TV, printr-o intervenţie prin telefon, că îşi doreşte să modereze confruntarea dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, în lipsa lui Robert Turcescu.

Publicitate

"Sper sa moderez eu dezbaterea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, acum ca nu mai e Robert Turcescu", a declarat Dan Diaconescu, în urmă cu puţin timp, la B1 TV.

Mai mult decât atât, reprezentantul Partidului Poporului a mai spus că şi-ar dori ca dezbaterea finală să fie difuzată de OTV, în direct.

"Eu mi-aş dori ca dezbaterea să fie transmisă de OTV, un post care acum nu mai există, dar care sper să existe în următoarea perioadă", a mai spus Diaconescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tucashow Tucashow
    Cum ar fi un OTV cu circuit închis...la penitenciarul Galaţi? Stimaţi puşcăriaşi! Urmăriţi-mă fiindcă nici nu ştiţi ce am pierdut!
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Un debil mintal votat de 4% alegatori bipezi cu retard in plagi.
  • m m
    daca un asemenea speciment hidos precum acest infractor cu 3 ani de puscarie pentru santaj a ajuns sa fie atit de important sincer va spun, ne meritam soarta si vom trai in mizeria si mocirla din cele doua televiziuni una haznaua3 si cealanta cacareaza lui ghita alt mafiot acoperit.
  • profesor profesor
    Un escroc penal, condamnat deja in prima instanta la 3 ani de puscarie cu executare!!! Asta este unul din aliatii "cu mare staif" ai mitomanului.
  • pArA pArA
    Nu o luati in nume de rau ... Omul ce sa zica si el ... Parca ar fi fost vreodata normal ca sa avem asteptari din partea lui ... :))
  • a a
    Te cauta aia prin puscarie si tie-ti arde de glume...
  • Otevian Otevianovich Otevian Otevianovich
    Să râdem cu Dan Diaconescu...
  • vlad vlad
    DD e complet dement. OTV is yesterday news.

Trimite un comentariu

sus