Skip to main content

Derby-ul Steaua-Dinamo, cel mai urmărit meci de pe Look TV de până acum. Câţi români s-au uitat

 
steaua_dinamo_realitatea
steaua_dinamo_realitatea

steaua_dinamo_realitatea
Foto: Realitatea.net

Publicitate

Steaua - Dinamo a fost cel mai urmărit meci de până acum dintre partidele difuzate de Look TV. Din cauza acoperirii însă, audienţele partidei sunt mult sub performanţele pe care un astfel de meci le avea pe un canal naţional.

Paginademedia.ro vă prezintă ratingurile partidei de aseară de pe Look TV:

La nivel naţional, meciul Steaua-Dinamo a avut o medie de 171.000 de telespectatori pe minut (0,9 rating). A fost pe locul 15 în clasament.

Cei mai mulţi dintre telespectatori au fost de la ţară - 103.000 de persoane.

La oraşe, datele arată 59.000 de telespectatori pe minut. Look TV a fost pe poziţia a 13-a în top.

Pe targetul comercial, audienţele indică pe fiecare minut o medie de 32.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. Locul 12.

Audienţele partidei Steaua-Dinamo, difuzată sâmbătă, 31 octombrie, pe Look TV:

Nr. persoane Rtg% Share% Loc
NATIONAL 171.000 0,9 1,8 13
URBAN 59.000 0,6 1,2 15
COMERCIAL 32.000 0,6 1,5 12

În comparaţie, săptămâna trecută Look TV a difuzat partida ASA Târgu Mureş - Steaua. Audienţele: 147.000 de telespectatori la nivel naţional, dintre care 33.000 de la oraşe şi 20.000 din targetul comercial.

Steaua - Dinamo, audienţe de 20 de ori mai mari pe Pro TV

În luna aprilie Steaua şi Dinamo se întâlneau în semifinalele Cupei României. Meciul, difuzat de Pro TV, a avut o audienţă de aproape 3,4 milioane de telespectatori pe minut la nivel naţional. La oraşe, 1,7 milioane de telespectatori se uitau la partida de pe Pro TV.

Audienţele meciului Dinamo-Steaua din această primăvară, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mingiuca Mingiuca
    La fotbalul care se joaca in Romania e de mirare ca au chiar audientele astea mizerabile. Meciuri pentru prostimea cu IQ negativ care taie frunza la caini si casca gura la televizor.
  • FCSB FCSB
    @Florin Mica: ai internet? stii sa intri pe google.com si sa dai un search (liga1, looktv free online), daca da atunci o sa vezi si tu meciurile GRATIS, vorba vine meciurile, ca mai mult de 1 meci pe etapa in liga 1 nu rezisti dar macar prinzi derbyurile.
    @niku: pai daca citeai cu atentie ce am scris poate pricepeai ce am vrut sa scot in evidenta si anume faptul ca protv are audiente mult mai mari la meciurile pe care le transmit fiindca sunt in toate retelele comparativ cu looktv care poate fi urmarit doar de cateva zeci/sute de mii de "abonati extra". Daca esti greu de cap mai bine nu te bagi sa dai replica.
  • Florin Mica Florin Mica
    Si eu am incercat la fel pe net si nu am putut sa leg doua faze. nu stiu daca la seenow s-a vazut execrabil, ca nu am nicio cunostinta cu abonament la ei. Cert e ca cei care sunt la Upc mi-au ras luni dimineata in nas la birou ca am ratat derby-ul, ca cica as fi fan rds. Nu sunt, dar asta e momentan situatia. Sper sa se remedieze
  • Florin Mica Florin Mica
    Io nu va inteleg pe cei care tineti partea rds in aceasta discutie. Eu sunt abonat de cand ma stiu la rcs, dar anul asta chiar au sarit calul cand au scos Look tv si Liga 1.
    Am mai trecut cu vederea si alte abuzuri, cum a fost si cu Discovery..dar asta le intrece pe toate.
    Eu nu am vazut meciul vineri si mi-a parut foarte rau
  • geo geo
    Ba vad meciurile care ma intereseaza, pe net, pe banii dastaptilor care platesc pachetul fotbal la Look TV.
  • Kurt Kurt
    Tocmai asta e diferenta, intre vechiul si actualul sistem de transmitere al ligii 1.
    Inainte, era monopol. Transmitea doar compania rds, prin digi. Nu puteai lua de la ei niciun meci. Acum au cumparat unii, si ofera posibilitatea tuturor cablistilor sa cumpere de la ei. Nu fac discriminari. Si upc si rds si rtc...toti.
    Doar ca unii sunt mai cu mot, si nu vor sa dea nimic in schimb. Sa fie sanatosi tata...
  • Kurt Kurt
    Bai...rds-ul nu a platit niciodata sumele astea pentru drepturile tv.
    Doar au spalat niste bani cu mitica dragomir cu firma aluia de evenimente si au dat mita. Acum ii leaga DNA-ul. De aia nu au cerut bani.
    Sper ca esti multumit acum ca nu vezi liga lu mitica la digi. Asa sa fii toata viata
  • niku niku
    FCSB, nu stiu ce legatura are aici in discutie postul PRO TV.Look Tv si Look plus au luat fiinta unul ca post tv generalist, celalalt ca post de stri cu acoperie nationala(Look plus era Transilvania Live).Daca acum transmit LIGA I de fotbal este pentru ca atata au dorit sa transmita, doar LIGA I de fotbal, in rest in grila de programe ai si divertisment si documentare si emisiuni de sport, mai e si cate un film.Iti convine achizitionezi pachetul fotbal care costa cat un pachet de tigari, daca nu te poti uita pe net asa cum timp de cinci ani DIGISPORT a avut monopol pe LIGA I si nici nu a oferit la nimeni posturile tv, desi multi abonati de la romtelecom si upc si focusat au solicitat acest lucru, constituind un pachet cu aceste posturi tv, asa cum fac cei de la IntelSky.Castiga, merg in pierdere e problema Intel sky, nu ne priveste situatia lor financiara obtinuta din oferirea pachetului LIGA I.Dau faliment, sa ia din nou Rcs Rds LIGA I, asa cum deduc de aici din comentarii ca le pare rau multora ca nu mai e la Rcs Rds si gata, am incheiat subiectul. Ce atata vorbarie.Scuze daca am jignit pe cineva.
  • FCSB FCSB
    Pai voi comparati protv, care are acces in toate retelele la peste 5milioane de oameni, cu looktv care are acces la cateva sute de mii pt ca nu toti abonatii upc telecom orange etc au pachetul de meciuri. Inseamna ca sunteti batuti in cap, ca sa nu mai spun ca e unu care baga in calcul si pe cei care se uita pe net :)), bai pustiulica astia nu se pun la audiente. Foarte bine a facut RDS ca nu a luat meciurile, nu-mi convenea sa platesc in plus doar pt meciurile Stelei din deplasare; referitor la falimentul RDS, probabil ca voi nu stiti ce competitii sportive sunt pe digisport, va recomand www.digisport.ro, sa va clatiti putin ochii si sa faceti o comparatie cu looktv in materie de sport. BAFTA.
  • daniel daniel
    Da, poate ai dreptate, dar in felul cum a procedat Rcsrds acaparand timp de 5 ani LIGA I, dorea de fapt atragerea mai multor client la compania lor, era o concurenta neloiala cu celelalte companii de cablu tv.Acum, da, maltezii ofera contracost pachetul LIGA I ca asa este civilizat si correct,se practica oriunde in Europa.Noi ne-am invatat ca totul e moca, "ulciorul nu merge de multe ori la apa", spune un proverb romanesc.Platind acest abonament, platesti nu numai maltezii dar,totodata, si clubul de fotbal pe care il sustii.E un fel de recunostinta fata de sportive care ne ofera si bucurii si tristeti uneor in competetiile la care participa, dar asa este in sport.
  • geo geo
    De ce...ptr ca RCS@RDS nu a majorat cu niciun banut costul abonamentului cita vreme a transmis Liga 1...iar canalele Digisport erau in pachetul de baza...iar acum ce fac maltezii de la Look...solicita bani - si nu este vorba de o suma modica - ptr ceea ce RCS@RDS a oferit fara vreo taxa speciala.
  • cristi cristi
    pe seenow nu ai cum sa urmaresti meciurile, calitate jalnica si sacadari la greu, nu inteleg cum sa cereti bani pe asa ceva, rusine
  • cgp cgp
    In orice caz, lasand totul la o parte, pareri pro sau contra, trebuie sa fie transmisa LIGA I de un post tv, fie chiar, dupa cate vad din nefericire pentru altii, in acest caz LOOK TV.Poate dupa 5 ani va reveni din nou la RCS-RDS.Sa fim rationali si sa nu ne infierbantam.Apropos de ce a scris mai sus Daniel, pe internet circula o stire, inainte de a fi preluata LIGA I de INTELSKY BROADCAST, ca seicii de la BEINSPORT intentionau ei sa cumpere drepturile de difuzare ale LIGII I.Bun rau e campionatul nostru si prin plata unui abonament la pachetul fotbal sau un bilet la stadion ne aratam respectful fata de fotbalistii nostri, de mai mica sau mai mare valoare, oricum mai bun decat campionatul din Ungaria, si echipele unguresti si nationala lor erau o forta in Europa cu multi ani in urma.Sa fim indulgenti, cine vrea se uita, cine nu sa se uite la meciurile de fotbal din alte campionate din Europa, sigur, net superioare echipelor noastre.Fiecare allege sa se uite la ce meci de fotbal vrea, oferta este mare.
  • daniel daniel
    De ce mi-ati sters postarea? Nu am spus nimic indecent si abject. Era punctual meu de vedere cu privire la subiectul dezbatut aici.Va rog sa il postati din nou.Multumesc
  • daniel daniel
    Nu sunt de acord cu ce a scris Ursu. Oare ce are toata lumea cu posturile tv LOOK TV si LOOK PLUS, de ce sunt asa blamate? Poate ca din cauza ca din doua postur tv locale din Cluj au ajuns televiziuni nationale, asa cum este 6TV din Bucuresti a lui Serghei Mizil , care la inceput transmitea doar in Bucuresti pe INES GROUP si care acum a ajuns televiziune nationala, este la aproape toate companiile de cablu tv , inclusive la Rcs rds sau NEPTUN TV a lui Radu Mazare, primar de Constanta, care si ea este televiziune nationala si are de gand sa o faca televiziune nationala de stiri, a 6 a televiziune nationala de stiri de prostit poporul?Sau nu va convine ca LOOK TV a obtinut dreptul de difuzare a LIGII I din Romania? Nu e un campionat de fotbal grozav, dar si cand transmitea LIGA I Rcs rds tot asa se juca fotbal, nici un progres si plus de asta pachetul de fotbal LOOK TV si LOOK PLUS si HD-urile costa cat un bilet de film la cinema privat la Mall, film pe care il poti descarca gratis de pe internet.De ce pana a lua LOOK TV Liga I, respectiv Intelsky nu era atata carcoteala pe forumuri ca acum, cand mii de romani nu aveau acces la posturile tv DIGISPORT de la Rsc rds, le vedeau unii pe internet si se intrerupea foarte des transmisia ca bagau cei de Rcs rds "paraziti".Oare Rcs rds a obtinut legal si fara mita la Mitica(Dragomir) de la Brutarie si Mircea Sandu dreptul de difuzare a Ligii I in urma cu cinci ani?ROMANUL CRED CA S-A NASCUT CARCOTAS DIN FIRE, E NATIV ASA, NIMIC NU II CONVINE.Ce parere aveti ca LIGUE 1 in Franta este transmisa pe posturile tv BEINSPORT1,2,3 care apartin unor seici din Arabia Saudita, in orice caz sunt arabi proprietarii.Carcotiti mai bine emisiunile de scandal si tiganeala de la unele posturi tv, la LOOK TV vad numai emisiuni decente si chiar saptamanile astea este difuzat un film serial istoric despre Petru cel Mare" poate e interest cineva, nu e obligatoriu.Imi cer scuze daca am lezat pe cineva.

Trimite un comentariu

sus