Skip to main content

Discovery are o grilă specială pentru 1 Decembrie. Canalul va difuza mai multe programe filmate în România

 
Discovery Channel sarbatoreste 1 decembrie in stil romanesc_vizual
Discovery Channel sarbatoreste 1 decembrie in stil romanesc_vizual

Discovery Channel sarbatoreste 1 decembrie in stil romanesc_vizualCu ocazia Zilei Naţionale a României, Discovery Channel vine cu o grilă specială de programe, difuzând episoade filmate în România ale unora dintre cele mai cunoscute emisiuni.

Publicitate

Episoade speciale din Sanctuarul urşilor, Tehnici esenţiale de supravieţuire, Supravieţuire în doi şi Supravieţuire extremă cu Ed Stafford aduc în prim plan poveşti fascinante despre România.

Ce emisiuni vor fi difuzate de Discovery Channel, pe 1 decembrie:

Sanctuarul urşilor - (şapte episoade) începând cu ora 08:05

Emisiunea urmăreşte povestea urşilor bruni care trăiesc în cel mai mare adăpost din lume. Inaugurat în 2007, uriaşul spaţiu de 70 hectare este situat în Zărneşti, la poalele Munţilor Carpaţi şi adăposteşte în jur de 40 de urşi bruni, salvaţi din captivitate de pe teritoriul întregii ţări. Adăpostul este un proiect realizat în parteneriat de către WSPA (World Society for the Protection of Animals), organizaţia “Milioane de Prieteni” şi Primăria din Zărneşti, care a donat terenul pe care se întinde adăpostul. Camerele de filmat îi urmăresc pe ofiţerii WSPA, care colaborează cu autorităţile române în raiduri şi misiuni de salvare, mutând urşii în adăpostul din Zărneşti.

Tehnici esenţiale de supravieţuire (sezonul 3, ep. 11) - începând cu ora 21:00

Setea de aventură a lui Bear Grylls îl poartă până în inima ţinutului lui Dracula, în Munţii Carpaţi din Transilvania. Pădurile de aici sunt pline de animale de pradă ucigaşe. Nu trece mult timp şi se produce inevitabilul, căci Bear se întâlneşte faţă în faţă cu un urs brun, un mascul de talie mare. Înfruntând mediul aspru din munţi, Bear se aventurează prin defileuri înşelătoare pentru a scăpa cu viaţă. Tehnicile sale de supravieţuire sunt puse la încercare în momentul în care, mişcându-se cu mare atenţie, iese din raza de acţiune a ursului brun. Apoi Bear descoperă delicatese naturale cu care se ospătează: melci, păstrăvi şi merele dintr-un morman de excremente de urs.

Supravieţuire în doi (sezonul 3, ep. 8) - începând cu ora 22:00

Izolaţi în inima Munţilor Carpaţi, pierduţi într-un labirint de peşteri întunecate, Cody Lundin şi partenerul său Joe se luptă să scape cu viaţă, în timp ce lămpile pe care le au ataşate pe cască nu mai rezistă mult timp. Relaţia dintre cei doi este tensionată din cauza tehnicilor de supravieţuire complet diferite, lucru care le va îngreuna misiunea.

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford - începând cu ora 23:00

Ed Stafford este pierdut în Munţii Carpaţi, una dintre ultimele zone de sălbăticie adevărată din Europa, unde ies la vânătoare sute de urşi bruni feroce. Prin urmare, trebuie să fie tot timpul cu ochii în patru, înfruntând frigul cumplit şi deshidratarea severă. După ce prinde o căprioară într-o capcană primitivă, îşi improvizează din pielea ei o îmbrăcăminte rudimentară. Folosind numai resursele pădurii, Ed trăieşte exact ca strămoşii noştri din Epoca de Piatră, care au populat cândva aceşti munţi. În numai 10 zile, a reuşit să-şi facă rost de haine, să aprindă un foc, să-şi construiască un adăpost şi să strângă provizii suficiente de hrană.

Despre Discovery Networks CEEMEA:

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), lider mondial pe segmentul canalelor TV cu plată, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii. Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul produselor şi serviciilor comerciale şi educaţionale de top. Programele noastre sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.discovery.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danezu Danezu
    Pacat ca nu e disponibil pentru toata lumea Discovery-ul.
    La rds l-au scos de mult timp :((
  • nadia nitov nadia nitov
    ce ma poate enerva genul asta de productii cu "supravietuirea" aluia care, vezi doamne, se lupta cu stihiile naturii, bear grylls. cine te pune sa intri peste bietele animale si asa inghesuite de expansiunea distrugatoare a omului? apoi, sper sa vina ziua in care actorul asta, care se tavaleste in noroi inainte de filmari pentru impresia artistica, sa nimereasca, fara echipa, in gura animalelor pe care le deranjeaza, le vaneaza si le haleste ca un idiot in timp ce zilnic in tara lui sunt aruncate sute de mii de tone de mancare! :( o tehnica de supravietuire la el acasa cand banca iti ia casa n-ar filma. si asa ceva se intampla zilnic in lumea lui bear grylls asta. nu animalele salbatice sunt un pericol pentru oameni ci prostia si cruzimea oamenilor sunt un pericol si pentru oameni si pentru salbaticiuni! :( niste tehnici de supravietuire cu 300 de lei pensie pentru un batran de 80 de ani, pe cand ?
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Top gear ii pe bbc knowledge...
  • jaja jaja
    top gear ar fi fost cel mai interesant..
  • Brusc Willis Brusc Willis
    In Romania, totul este despre supravietuire.
  • Antifan PRO TV şi ANTENA 1 Antifan PRO TV şi ANTENA 1
    Emisiuhi de 2 lei.
  • Sebastian Sebastian
    Abia astept sa vad emisiunile. De aceea am reziliat contractul cu rds si m-am dus sa semnez cu Upc. Pentru ca aia nu voiau nici in ruptul capului sa-l bage in grila. Din cate observ, cam acelasi lucru se intampla acum cu Look tv, care transmite Liga1

Trimite un comentariu

sus