Skip to main content

Meciul Aalborg - Steaua, difuzat la Digi Sport şi Dolce Sport. Unde se va vedea meciul Astrei cu Dinamo Zagreb

 
steaua
steaua

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Partida de fotbal de Europa League dintre Aalborg şi Steaua se va juca astăzi de la ora 20.00. Meciul va fi difuzat de posturile Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

Acesta este returul jucat de cele două echipe, după ce în tur Steaua a bătut Aalborg cu 6 la 0.

Tot astăzi se va juca şi Astra - Dinamo Zagreb. Partida va putea fi văzută începând cu ora 22.00 la Digi Sport 1 şi Dolce Sport 2, dar şi pe Sport.ro.

În această seară, Antena 1 a programat o nouă ediţie a emisiunii lui Dan Negru, NextStar. Pro TV va difuza un film, Praf şi pulbere: dreptate pe cont propriu, în timp ce Kanal D va difuza un nou episod din Suleyman.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Hrebe Hrebe
    M-am uitat si eu pe variantele pe care zici tu. Cel mai avantajos e la UPC pare.
    Si am citit ca au si o oferta prelungita de black friday, dar in limita stocului. Merita incercat si sunat sa vedem ce mi se ofera
  • geo geo
    Nu ai decit sa te abonezi la UPC, la Telekom sau la Orange - ai si optiunea Seenow - platesti 10 - 15 lei in plus pe luna si ai "spectacolul" din Liga 1 direct pe televizor...fara probleme. Ca doar nu te tine si nu va tine nimeni legati de Digi. Eu vad meciurile care ma intereseaza pe calculator si pe smartTV, free, la calitate buna...voi, treaba voastra.
  • Dinel Dinel
    Hai ca azi da Digi meciul Stelei, dar in weekend-uri ce facem? Cand sunt etape de Liga 1? Umblam prin carciumi sau pe la cunoscuti?

Trimite un comentariu

sus