Skip to main content

Mediafax Group şi-a cerut insolvenţa

 
Mediafax Group şi-a cerut insolvenţa

adrian-sarbu-cravata-silviu-matei_49478410_MFX

Publicitate

Societatea Mediafax Group, deţinută de Adrian Sârbu, şi-a cerut insolvenţa, printr-o cerere depusă la Tribunalul Bucureşti.

Cererea a fost înregistrată la data de 27 noiembrie, iar instanţa nu a stabilit încă un termen de judecată.

Mediafax Group este o entitate care deţine majoritatea afacerilor de presă ale lui Sârbu, agenţia de presă, mai multe site-uri de ştiri, printre care Gandul.info, dar şi titluri precum Business Magazin şi ZF. În 2013, compania a avut o cifră de afaceri de 17,5 milioane de euro şi pierderi de 2,6 milioane de euro.

Mediafax Group a avut mai multe probleme în ultima perioadă. În luna septembrie, ANAF a pus poprire pe conturile companiei.

Clienţii Mediafax Group au primit înştiiţări de la ANAF prin care sunt anunţaţi de “înfiinţarea popririi asiguratorii”. ANAF spunea că măsura a fost luată din cauza datoriilor companiei Mediafax, după cum paginademedia.ro a anunţat AICIPe de altă parte, popririle au fost anulate în instanţă (detalii AICI).

Mediafax_insolventa

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    presa scrie ca in urma cu ani de zile protv a avut probleme cu taxele si a obtinut re-esalonari la plata. uita insa sa spuna ca acelasi lucru s-a intamplat si cu A1 si cu Prima care era a lui Burci si cu Evenimentul zilei, etc. Sumele erau mari datorita blocajului financiar din acea perioada. la fel este si acum. Credeti ca ceilalti nu au aceasta problema cumva? oooo, toti. asa ca, despre ce vorbim???
  • Vasile Vasile
    Si chiar nu ma las pana acest lucru nu se intampla! CEDO sau ce intelegi tu prin scandal care sa te faca sa pari competent! NU MAI CENZURA!
  • Vasile Vasile
    Uitati libertatatea presei. Am fost banat aici pentru ca am zis ca nici muncitorii acestui sait s-ar putea sa nu isi plateasca impozitele chiar ok. Libertatatea presei e doar un mizilic fata de presa constituita ca sa ia locul cetratenilor care vor sa se exprime. Petrisor, te somez! Nu mai cenzura!
  • Vasile Vasile
    Stai cuminte! Ai vazut pe cineva sa reactioneze? Tolontan cel Drept a comentat ceva? Se contrazic doar pe printzipuri ca sa fie shou. Despre cum e jurnalistul de rand platit doar cat sa nu moara nu vei vedea vreun deontolog sa vorbeasca. Le e frica. O avea Petrisor carte de munca? Si-ar face profesia de ras. Dar ce sunt ei sa aiba carte de munca? Sunt fiinte deosebite, nu e cazul.
  • Ionut Ionut
    Petrisor, asteptam o ancheta "cat mai completa" - scuze petru pleonasm - asupra datoriilor la stat pe care le au "jucatorii" media din piata.
  • adi adi
    Serios, intra in insolventa? Wow, tare model de business...parca zilele trecute, zf dadea premii marilor companii si lectii de economie altora. Foarte tare, asta da lectie de economie :)
  • gogu gogu
    Dapăi asa apoi să închidă ce mai astept că doar nu sunt agenție securistică de stat să funcționeze cu procese pe rolul instanței în desfăsurarea si nu mă înebuniți din câte am înțeles din articol în insolvență este si gândul info.
  • none none
    pai si e singura data cand Sarbu da tepe? Trist este ca nu ei raman cu probleme ci statul si toti cei care mai au de recuperat ceva pentru ca sigur Sarbu nu o sa fie obligat de stat sa achite datoriile din buzunarul personal...
  • Ionut Ionut
    Stie mogulul bun ce are de facut...
  • Adri Adri
    Şi ANAF-ul crezi că îţi pune poprire la mişto?
  • Beni Beni
    Adri, sunt curios cum ai fi supravietuit tu cand ANAF-ul iti punea oprire din conturi.
  • Adri Adri
    Păi nu era Orlando cel mai bun director pe online? Cel mai bun director şi-a băgat compania în insolvenţă?

Trimite un comentariu

sus