Skip to main content

OTV a început să fie retransmis la Telekom

 
otv live
otv live

otv live

Publicitate

OTV, din nou pe TV. După ce Consiliul Naţional al Audiovizualului s-a străduit din răsputeri să nu-l mai lase pe Dan Diaconescu să emită, după ce i-a retras licenţa în 2013, OTV a intrat din nou pe cablu. Platforma DTH a Telekom (fostul Romtelecom)a început să emită zilele acestea imagini cu sigla OTV, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Telekom România nu au răspuns solicitării paginademedia.ro în legătură cu OTV, până la ora publicării acestei ştiri.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa postului OTV în ianuarie 2013 pentru că nu a plătit mai multe amenzi. După această dată, Diaconescu a anunţat că ar deţine o licenţă obţinută în Italia. În octombrie 2013, OTV a început să emită prin satelit, ca OTV Italia, şi a apărut pe frecvenţia DD TV (Direct Digital TV), deţinută tot de Diaconescu.

Retransmisia OTV pe licenţa DD TV a fost însă ilegală şi a fost sancţionată de CNA, DD TV fiind amendat cu 100.000 de lei pe 29 octombrie 2013.

Potrivit Mediafax, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a spus în mai multe rânduri, anul trecut, că Dan Diaconescu nu deţine o licenţă audiovizuală pentru postul OTV, aşa cum acesta a susţinut de mai multe ori. Ea a precizat că Dan Diaconescu deţine, din 30 septembrie 2013, doar o autorizaţie de difuzare a unor programe de televiziune prin satelit eliberată de autoritatea în telecomunicaţii din Italia (AGCOM ).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brusc Willis Brusc Willis
    Se asteapta cineva ca impertinenta de Gaura Georgescu sa faca ceva? Adica, i s-a dictat ceva de la "partid" in acest sens? Pai n-are cum sa i se dicteze Gaurei nimic doar PPDDu' face protocoale acum cu guvernul, nu? Ai ma, ce naiba!?
  • geo geo
    Pai grila de programe a Telekom nu trebuie aprobata de CNA...cum sa bage in grila un post cu ”probleme”...chiar fiecare face ce vrea in tara asta?
  • Legea NEaudiovizualului Legea NEaudiovizualului
    Telekom Romania este pasibil de amenda pentru retransmisia unui program fara licenta CNA !!!! Dar care CNA ? Cel care nu mai functioneaza sau cel care este sub papucul rosu ? Soricelul de la Caracal se bazeaza pe ceva ... cascaval de la Michey Mouse ...

Trimite un comentariu

sus